skyddande Royal Padel grågrön logotyp
  • skyddande Royal Padel grågrön logotyp

skyddande Royal Padel grågrön logotyp

PVP: 65,82 kr
54,30 kr
-18% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel grågrön logotyp | Låt ingenting skada ditt racket medan du spelar med det nya Royal Padel-skyddet i grått och grönt designat med en grov finish för att undvika stötar på ramen

Skydd för ramen Royal Padel grågrön logotyp

Bli först med att få den nya kollektionen av tillbehör från märket Royal Padel som du kan hitta i vår padelbutik online. Köp märkets beskyddare i grått med alla detaljer i grönt som är perfekt för att skydda ramen på ditt racket från slag.

I dess design hittar vi ett högkvalitativt lim som hjälper till att förhindra att det lossnar snabbt. Den har också designats med en grov finish för att hjälpa till att minska effekten av slag och den är väldigt lätt så att du inte behöver oroa dig för vikten.

Royal Padel skyddande i grått med gröna detaljer, egenskaper

  • Royal Padel-skyddet hjälper till att skydda rackets ram.
  • Grov yta för bättre skydd.
  • Hjälper till att förhindra brott från stötar.
  • Den finns i olika färger att välja mellan.
  • Av de lättaste för att inte ändra vikten på den.
  • Ny kollektion av padeltillbehör Royal Padel 2023.

Vem är det till? Den är idealisk för alla de personer som spelar padel och som vill ge racket extra skydd, särskilt när de spelar, och på så sätt undvika eventuella slag mot glaset.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett skydd som har designats med högkvalitativa material för att förhindra att det lossnar snabbt. Dessutom har grått kombinerats med detaljer i grönt, en väldigt fin kombination för att matcha ditt racket.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på banorna i World Padel Tour med några spelare som Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2023
Våra bästa produkter