Protector Royal Padel Highvoltage Camu Blanco
  • Protector Royal Padel Highvoltage Camu Blanco

skyddande Royal Padel Highvoltage Camu Blanco

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel Highvoltage Camu Vit | Förläng livslängden på ditt padel racket med detta robusta Royal Padel-skydd, det är motståndskraftigt och har en original kamouflagestil i vitt.

Paddelskydd Royal Padel Highvoltage Camu White

Ge din padel racket ett bättre liv med detta robusta RP Highvoltage Camu-skydd i vitt, ett tillbehör med originaldesign och utmärkt prestanda från Royal Padel 2021. Den har rätt mått för att passa ramen och anpassa sig till vilken form som helst.

Tack vare den grova ytan ökar den skyddet mot stötar eller repor. Den innehåller även kvalitetslim, så att den fäster lätt och du kan byta den vid behov. Det hjälper dig också att anpassa ditt racket.

RP högspännings kamouflage padelskydd i vitt, funktioner

  • Grov yta för bättre skydd av Royal Padel högspännings Camu vitt skydd.
  • Finns i olika färger och utföranden.
  • Lägger inte på din paddel i vikt.
  • Lätt att sätta på och byta.
  • Robust skydd som passar med ramen av vilken modell som helst.
  • Nya tillbehör till Royal Padel 2021 Padel rackets.

Vem är det till? För alla spelare som vill hålla sitt racket i gott skick med ett grovt skydd som är lätt att applicera tack vare den självhäftande filmen som ingår.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att njuta av ett fantastiskt skydd medan du spelar men också en fantastisk design. Vi älskar dess kamouflagestil i nyanser av vitt, med svarta bokstäver och neongröna detaljer.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2021
Våra bästa produkter