Grip Bullpadel Custom Weight 2019
  • Grip Bullpadel Custom Weight 2019

Grepp anpassad vikt 2019

120,12 kr
Bullpadel
Köp det anpassade viktgreppet i svart utvecklat av Bullpadel, två delar som du kan använda i märkets racket för att få mer kontroll
Skriv en recension

Grepp anpassad vikt 2019

En säsong till, ställer det argentinska företaget till ditt förfogande med sin mest innovativa teknologi. Upptäck dess senaste system och köp det svarta anpassade viktgreppet , ett paket med två utbytbara pluggar som du kan använda för att få mer kontroll eller för att hitta den optimala balanspunkten. En bit väger 5 gram och den andra 10 och de är kompatibla med hela Pro- och Avant-serien av Bullpadel-racket (förutom dammodellerna).

Produktens egenskaper

  • Förpackningen med två Bullpadel-pluggar innehåller en skruvmejsel.
  • Den innehåller ett lock på 5 gram och ett annat på 10 gram.
  • Svart design med signaturlogotypen i silver.
  • De hjälper dig att sänka din balans och få mer kontroll.
  • Aluminium har använts för dess tillverkning.
  • Katalog över BullPadel-tillbehör för spelare.

Vem är det till? De kan användas av alla killar som spelar med ett racket av signaturen, med den inbyggda anpassade vägningstekniken och som vill föra balansen närmare sin hand för att få mer kontroll över bollen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de anpassade viktgreppen hjälper dig att hitta den optimala balanspunkten är det också ett mycket enkelt och snabbt system att installera. Få ut mer av ditt Bullpadel-racket med detta revolutionerande system.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med BullPaddel, ett av de mest fashionabla företagen bland spelarna. Hans dagliga arbete har gjort det möjligt för honom att skapa en komplett kollektion med produkter som sträcker sig från Padel rackets, padelskors, kit till padelväskor. Upptäck dess nya kollektion, vi är övertygade om att du kommer att hitta din bästa spelpartner. Dessutom har det argentinska företaget stöd från topp tio-spelare som Paquito Navarro, Maxi Sánchez och Victoria Iglesias.

Features År: 2019
Våra bästa produkter