Puma Victoria Iglesias Solar Attack 2023
  • Puma Victoria Iglesias Solar Attack 2023

Puma Victoria Iglesias Solar Attack 2023

PVP: 3 839,50 kr
3 674,40 kr
-5% Puma
Puma Victoria Iglesias Solar Attack 17226 | Skaffa Puma Victoria Iglesias Solar Attack 2023 och förvandla ditt spel. En kombination av kraft och stil, perfekt för krävande spelare
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 8 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Puma Victoria Iglesias Solar Attack padelracket

Den efterlängtade Puma Victoria Iglesias Solar Attack 2023 har kommit för att revolutionera padelvärlden. Ett padelracket skapat för dem som inte nöjer sig med mindre. Noggrant designad med innovativa egenskaper, blir denna pärla en symbol för kraft och precision på padelbanan, och garanterar spelaren en oöverträffad upplevelse vid varje slag.

Ansedd som en av de bästa är Puma SolarAttack 2023 signerad av Victoria Iglesias inte bara ett padelracket, utan ett statement. Den presenteras med en utsökt design, i vitt och rosa med WPT-stjärnan Victoria Iglesiass signatur. En riktig ikon för stil och prestanda för sportälskare.

Egenskaper för Puma Victoria Iglesias Solar Attack 2023 padelracket

  • Utmärker sig med sin diamantform som prioriterar kraft.
  • Inre av pro EVA-gummi för en balans mellan kontroll och styrka.
  • 3k koltyg på ytor, vilket ger styvhet och hållbarhet.
  • Förvånande hanterbarhet med en vikt på mellan 350 - 360 gram.
  • Systemet Twin Carbon Tube som förlänger padelrackets livslängd.
  • Tillhör Pumas 2023 padelracketkollektion.

Vem riktar den sig till?

Detta padelracket har skapats med tanke på kvinnor på avancerad till medelnivå. Det är perfekt för dem som söker kraft i sina slag men samtidigt vill ha ett lätt och smidigt racket som anpassar sig efter varje rörelse på padelbanan.

Varför kommer du att gilla det?

Puma SolarAttack 2023 är inte bara ett padelracket, det är en symbol för exklusivitet. Som en begränsad upplaga signerad av Victoria Iglesias garanterar den inte bara topprestanda utan också en unik design som inte kommer att gå obemärkt förbi på banan.

Läs mer om märket Puma

Med en rik historia inom sportvärlden har Puma varit synonymt med innovation och kvalitet sedan starten. Varje produkt är ett bevis på deras engagemang för excellens och passion för sport.

Inom padelvärlden har Puma visat sin förmåga att kombinera teknik, design och prestanda. Pumas padelrack är resultatet av noggrann forskning och ett outtröttligt engagemang för att ge spelarna exceptionella verktyg på padelbanan.

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter