Osaka Vision grön brun 2023
  • Osaka Vision grön brun 2023
  • Osaka Vision grön brun 2023

Osaka Vision grön brun 2023

PVP: 1 645,50 kr
877,05 kr
-47% Osaka
Osaka Osaka Vision VISVERDE | Upptäck padelracket Osaka Vision grön brun, designad för mellanspelare. Med medelbalans och sandig yta, höj ditt spel och gör skillnaden!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Osaka Vision Aero grön brun Padelracket

Dyk ner i padelvärlden med modellen Osaka Vision grön brun 2023, särskilt utformad för dem som vill utveckla sitt spel. Med sin sofistikerade estetik och ett dubbelrörs glasfiber ram, sticker denna padelracket inte bara ut i utseende, utan erbjuder även exceptionella prestanda på banan.

Vision-linjen från märket Osaka är känd för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Med sin tårformade form och medelbalans garanterar den en idealisk kombination av kraft och kontroll, vilket gör att spelare kan ta sin teknik till nästa nivå.

Funktioner padelracket Osaka Vision grön brun 2023

  • Erbjuder en balans mellan kraft och kontroll tack vare dess tårformade form med medelbalans.
  • Robust konstruktion med kol i ramområdet för ökad styvhet.
  • Förbättra dina skottens effekter tack vare den sandiga ytan.
  • Exceptionell touchkänsla och effektiv bollutgång tack vare det inre EVA-gummit.
  • Utmärkt spelbarhet tack vare dess glasfiberkonstruktion.
  • Tillhör samlingen av padelrackets Osaka 2023.

Vem är den avsedd för?

Denna padelracket är perfekt för mellanspelaren som vill finslipa sin teknik. Tack vare balansen mellan kraft och kontroll kan du dominera vilket som helst område på padelbanan, vilket gör det till en viktig bundsförvant för dem som vill förbättra sitt spel.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i Osaka Vision grön brun 2023 för dess förmåga att lägga till förbluffande effekter på dina skott, tack vare sin sandiga yta. Dessutom gör dess kombination av gröna och bruna färger det till en padelracket med en unik och attraktiv design.

Läs mer om varumärket Osaka

Osaka är ett märke som har etablerat sig i padelvärlden genom sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan starten har de strävat efter att revolutionera marknaden med produkter som kombinerar design och funktionalitet.

Genom åren har de sponsrat framstående spelare, vilket har berikat deras erfarenhet och lett till skapandet av högkvalitativa padelrackets som uppfyller de mest krävande spelarnas behov. Upptäck Osaka-skillnaden och förvandla ditt spel!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter