Ryggsäck Nox Street svart ljusgrå 2023
  • Ryggsäck Nox Street svart ljusgrå 2023
  • Ryggsäck Nox Street svart ljusgrå 2023

Ryggsäck Nox Street svart ljusgrå 2023

PVP: 438,80 kr
383,40 kr
-13% Nox
Ryggsäck för padel Nox Street svart ljusgrå | Flytta runt och bär din padelracket skyddad med den svarta och ljusgrå Nox Street padelryggsäcken, ett idealiskt tillbehör för att transportera dina sportkläder och skor.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Ryggsäck padel Nox Street svart ljusgrå 2023

Få de senaste kollektionerna av de mest kända varumärkena inom padelvärlden i vår padelbutik online. Upptäck den nya Street 2023-ryggsäcken i svart och ljusgrå från märket Nox, som är gjord med högkvalitativa material som gör den mer motståndskraftig och hållbar.

Den har en av de två vadderade huvudfickorna, så att du kan bära din racket skyddad från slag eller stötar. I det andra huvudfacket finns även plats för ett andra racket eller för att bära sportkläder och tillbehör. Den har även en separat ficka för skor.

Ryggsäck Nox Street 2023 i svart och ljusgrå, egenskaper

  • Street 2023-ryggsäcken har designats med ett stort antal fickor.
  • Huvudfack för att förvara din padelracket, kläder eller tillbehör.
  • Främre meshficka för småsaker som nycklar eller plånbok.
  • Justerbara remmar gjorda av vadderat tyg för bättre komfort.
  • Separat vadderat fack för förvaring av padelracket.
  • Separat ficka för skor som hjälper till med ventilation.
  • Katalog över ryggsäckar för att spela padel Nox 2023.

Vem är det till? Den riktar sig till alla de idrottare som letar efter en kompakt väska som är praktisk för vardagen, eftersom den här ryggsäcken tack vare dess dimensioner kommer att vara mycket bekväm att transportera och du kommer att kunna bära din paddelutrustning i dess olika fack designade för varje element.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för dess väldigt coola design i grått och svart, utan den här väskan erbjuder dig även några specialdesignade fickor som till exempel den för förvaring av racket som är vadderad för att förhindra att den tar slag eller fickan för skorna som håller dem ventilerade.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Vänta inte längre och få produkterna som används av de stora mästarna med Nox Padel och dess nya kollektion. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Så du kan välja mellan padelracket, kit, padelväskor och kvalitetstillbehör och till de bästa priserna för att möta dina turneringar framgångsrikt. Hitta det du letar efter och njut av oslagbara upplevelser med nox.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter