Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox MM2 Hybrid Pro by Manu Martín
  • Nox MM2 Hybrid Pro by Manu Martín
  • Nox MM2 Hybrid Pro by Manu Martín

Nox MM2 Hybrid Pro by Manu Martín

PVP: 1 974,05 kr
1 644,96 kr
-17% Nox
Martin Nox MM2 Hybrid Pro padelracket | Uppnå ditt bästa spel med Nox MM2 Hybrid Pro by Manu Martín-racket, ett balanserat racket tillverkat av 100 % kol som också har en exklusiv design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Nox MM2 Hybrid Pro padelracket av Manu Martin

Skaffa en av racket som har segrat den här säsongen: den nya utgåvan av MM2 Hybrid Pro by Manu Martín padelracket. Det är en mångsidig padelracket som du kan hitta i katalogen Nox 2022. Den presenterar alltså en form av droppform med en centrerad balans, vilket ger den en perfekt balans mellan kraft och kontroll.

Kol har använts för sin konstruktion och förstärker planen med 12k tyg, vilket genererar en stark och solid struktur. Eva HR3 gummi har använts för kärnan, så du kommer att njuta av en oslagbar touch. Lägenheterna har också ruggats upp i relief och har en utbytbar snörningsdesign samt en hjärtdesign som förbättrar stabiliteten.

Nox MM2 Hybrid Pro av Manu Martín, egenskaper

  • Hybridform med medium - låg balans av nya Nox MM2 Hybrid Pro från Manu Martín 2022.
  • Oslagbar touch med HR3 eva-gummit inuti.
  • Exklusiv design i exponerad kolfiber och rött.
  • Förstärkt struktur för att förbättra styrkan och styvheten hos racket.
  • Yta i 12k kolfibertyg, vilket förbättrar dess prestanda
  • Utbytbar snodddesign så att du enkelt kan byta den.
  • Strävhet i planen för att kunna förbättra effekterna.
  • En av de exklusiva padelracket i Nox 2022.

Vem är det till? Lämplig för avancerade eller medelstora spelare som vill ta ett steg längre i sin utveckling eftersom nya MM2 är mycket väl kompenserad, så den anpassar sig till både anfalls- och defensivt spel så att du kan ta dina bästa skott.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en padelracket i begränsad upplaga för Manu Martín, så kommer du att njuta av all kvalitet från Nox både inom teknik och kosmetika. I den här utgåvan har den fått en kolfinish som framhäver detaljerna och den centrala logotypen i rött, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Bli en del av Nox Sport-teamet och utrusta dig med kvalitetsprodukter till bästa pris. Professionella spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller tvillingarna Alayeto är företagets representanter.

Och det är inte för mindre, eftersom det varje år introducerar nya material och teknologier i sin samling av padelracket, padelracketsatser och tillbehör för att ge bästa prestanda och en oslagbar upplevelse på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter