Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Raptor Junior 2.0 2023
  • Star Vie Raptor Junior 2.0 2023

Star Vie Raptor Junior 2.0 2023

PVP: 767,90 kr
701,53 kr
-9% Nox
Star Vie Raptor Junior 2.0 barnracket | Utmärkt prestanda i attack och försvar med nya Star Vie Raptor Junior 2.0, en modell för barn som ger en lättare vikt och ett tunnare grepp
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Star Vie Raptor Junior 2.0

Låt de små njuta av de bästa förnimmelserna på banan med det nya Raptor Junior 2.0 padelracket, tillgängligt i produktkatalogen Star Fri 2023. Det är en kopia av vuxenmodellen, med ett runt format och medium balans för att ge en perfekt balans mellan makt och kontroll.

Eftersom den är en padelracket för barn har den det tunnaste handtaget och minskad vikt, vilket gör den mycket hanterbar. För sin konstruktion har glasfiber använts förutom mjukt eva-gummi, en kombination som genererar en mjukare beröring och reducerar vibrationer till ett minimum.

Star Fri Raptor Junior 2.0, funktioner

  • Anpassning av vuxenmodellen med låg vikt och tunn manschett av Star Vie Raptor Junior 2.0.
  • Den har ett runt format som ytterligare utökar sin sweet spot.
  • Fokuserad balans för att få ett bra slag.
  • Snabb anpassning tack vare användningen av glasfiber i planen.
  • Mycket mjuk touch tack vare det mjuka eva-gummit inuti.
  • Utmärkt bolluttag.
  • Ingår i Star Fri 2023-serien av racket för barn.

Vem är det till? Fokuserat på små mästare, barn mellan 7 och 12 år som börjar spela eller redan har en medelnivå och som behöver ett mångsidigt racket anpassat efter deras behov för att fortsätta att förbättras.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den anpassar sig efter de minstas behov, med en tunnare vikt och storlek för bättre hanterbarhet. Den återkommer även med en väldigt cool design i rött och gult utöver det vita ramområdet.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och använder alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av deras nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare på World Padel Tour, ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter.

Features Form: Runda Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 310-330 gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio
Våra bästa produkter