Nox X-ONE EVO blå 2023
  • Nox X-ONE EVO blå 2023
  • Nox X-ONE EVO blå 2023

Nox X-ONE EVO blå 2023

PVP: 1 316,40 kr
701,54 kr
-47% Nox
Padelracket Nox X-ONE EVO blå 2023 | Definiera ditt spel med detta Nox-racket på mellannivå, en mycket välbalanserad modell gjord av kol, glasfiber och HR3-gummi för bra prestanda
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 19 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Nox X-ONE EVO blå

Höj din spelnivå med den mellanliggande serien av Nox 2023 padelracket. Upptäck det nya blå X-One EVO padelracket, en modell som är mycket populär för sin fantastiska valuta för pengarna. Den bibehåller det överdimensionerade runda formatet med en medelbalans, så den är väldigt välbalanserad och svarar både i anfall och försvar.

För sin tillverkning har varumärket använt 20 % kol i ramen för större motstånd och glasfiber för en mer elastisk touch. Eftersom det är ett mer flexibelt material är det lättare att leka med och du kommer att njuta av en mycket bekväm träff med eva HR3-gummit inuti. Slutligen har planerna fått en grovhet, vilket förstärker effekterna.

Nox X-One EVO i mörkblått, funktioner

  • Kraft och kontroll lika med den nya blå Nox X-One EVO 2023.
  • Solid och motståndskraftig struktur tack vare användningen av 20 % kol i ramen.
  • Större spelbarhet tack vare planens glasfiber.
  • Mångsidigt racket på mellannivå.
  • Utmärkt bolleffekt med kärnan HR3 eva-skum.
  • Den genererar knappt vibrationer, så du kan spela i timmar utan obehag.
  • Lite strävhet på planen som förbättrar effekterna.
  • Finns i mediumserien Nox 2023 padelracket.

Vem är det till? Fokuserad mer på idrottare som har en medelhög spelnivå och fortfarande inte har en definierad spelstil, eftersom den är en mångsidig padelracket, kommer den nya X-one Evo att ge oss den kraft och kontroll vi behöver i varje åtgärd under matchen.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är en billigare Nox-skyffel, innehåller den avancerade modellteknologier som till exempel ytbehandling av planen med grovhet. Dessutom kommer den denna säsong tillbaka med en väldigt cool design i mörkblå och gråa detaljer, väldigt sofistikerad!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en stor representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en riktig mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Våra bästa produkter