Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox MP10 Luxury 2023
  • Nox MP10 Luxury 2023
  • Nox MP10 Luxury 2023

Nox MP10 Luxury 2023

PVP: 3 510,40 kr
3 509,86 kr
-1% Nox
Nox MP10 Luxury padelracket av Mapi Alayeto | Placera bollen med precision med det nya Mapi Sánchez-racket, en Nox-modell som är mycket populär för sin sweet spot och touch eftersom den är gjord av 3k-tyg
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Nox MP10 Luxury av Twin Atomics

Produktkollektionen Nox Padel 2023 kommer till vår butik med många nya funktioner. En av dem är MP10 Luxury padelracket av Mapi Sánchez Alayeto , en modell med rund form och balanserad balans, som ger mycket bra kontroll. Så vi kan enkelt korrigera off-center bollar.

Den bibehåller konstruktionen i 100 % kol, förstärker planen i 3k-tyg, vilket ger den en torrare touch, så att vi inte förlorar kraft när vi slår. HR3 eva-gummi har använts för kärnan, som genererar bra bollutbyte och har ett anti-vibrationssystem för att spela utan obehag. Som avslutning har den grovhet och smartstrap-sladd.

Svart och guld Nox MP10 Luxury av Mapi Sánchez, funktioner

  • MP10 Luxury av Mapi Sánchez Alayeto 2023 upprätthåller det runda formatet med innesluten balans.
  • Kolkonstruktion med 3k-tyg på ytan för större styrka.
  • Solid och styv struktur med Dynamic Structure-teknologi.
  • Grov finish typ i relief som förbättrar effekterna på bollen.
  • Utbytbart smartstrap säkerhetsrep som förbättrar hygienen.
  • Inkluderar AVS-system för en mjukare träff och undvika armbesvär.
  • Kärna med HR3-gummi för att inte tappa känseln när du slår.
  • Ingår i det lyxiga sortimentet av Nox Padel 2023 racket.

Vem är det till? Lämplig för spelare eller spelare på avancerad nivå som letar efter ett kontrollpadelracket med bra slag, eftersom det erbjuder en bred sweetspot för att inte missa lätta bollar och tack vare kombinationen av material gör den inte besviken i attacken heller.

Varför kommer du att gilla det? För det gör att du kan ha stor kontroll samt extra kraft för att komma till nätet tack vare sin hårdare touch. Dessutom gör den här säsongens design i svart, ljus logga och orange detaljer den verkligen spektakulär.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en stor representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter