Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox X-One Evo Black 2022
  • Nox X-One Evo Black 2022

Nox X-One Evo Black 2022

PVP: 1 316,40 kr
767,35 kr
-42% Nox
padel racket de padel Nox X-One Evo Black 2022 | Ta fram ditt bästa spel med detta mångsidiga padel racket från Nox Padel, det erbjuder den bästa balansen mellan kraft, kontroll och komfort för att ge oss bästa prestanda
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Nox X-One Evo Negra

Perfekt ditt spel med X-One Evo Black padel racket, en av nyheterna som Nox Padel 2022 ger oss. Den sticker ut för sin breda slagyta eftersom den har designats med en rund form och tack vare sin medelbalans kommer den även att ge oss kraft i salvor och spikar.

När det gäller dess konstruktion har HR3 eva-gummi använts i kärnan, vilket genererar en mycket bekväm träff samt en fantastisk bolleffekt. Ramen har förstärkts med kol och Dynamic Structure-teknologi för att förhindra brott och ytorna är gjorda av glasfiber för snabb anpassning.

Nox X-One Evo i svart, funktioner

  • Runt format och centrerad balans av Nox X-One Evo Black 2022.
  • Kolförstärkt ram för att öka dess motstånd.
  • Förbättrar föreningen av material med Dynamic Structure-konstruktionen.
  • Mer elastisk och bekväm touch tack vare ansiktenas glasfiber.
  • Mångsidig padel racket som hjälper oss att definiera vårt spel.
  • Minskar bollens inverkan för att njuta av ett spel utan skador.
  • Bra bolleffekt med HR3-gummit som används inuti.
  • Ingår i den nya Nox 2022 padel racketkollektionen.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för idrottare på medelnivå som vill förbättra sig, eftersom det är ett mycket välkompenserat padel racket för att njuta av den bästa prestandan i alla åtgärder.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom X-One Evo är ett billigt Nox padel racket som innehåller de bästa teknologierna och materialen. Du kommer också att älska det vid första anblicken eftersom de presenterar en mycket sofistikerad design i svarta, gråa och vita toner.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Den här säsongen har Nox Padel stöd av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller tvillingarna Alayeto, alla professionella spelare från World Padel Tour och idrottare som ingår i det så kallade Team Nox.

Varumärket återuppfinner sig självt varje år och tar fram en komplett kollektion av Padel rackets, padel racketsatser och tillbehör av hög kvalitet och till bästa pris. Bli en del av Team Nox och njut av en oslagbar upplevelse i alla dina matcher.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter