Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox Attraction WPT 2022
  • Nox Attraction WPT 2022
  • Nox Attraction WPT 2022

Nox Attraction WPT 2022

PVP: 1 930,17 kr
1 096,45 kr
-44% Nox
padel racket de padel Nox Attraction WPT 2022 | Den mest kraftfulla Nox-racket i den avancerade serien, en modell i diamantformat och hög balans som blir en officiell produkt av World Padel Tour
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Nox Attraktion World Padel Tour Advanced Series

Missa inte möjligheten att lära känna den nya racketkollektionen Nox Padel 2022 på djupet. Vi presenterar det nya Attraction WPT padel racket, en mycket fruktad modell som sticker ut för sin kraft. Det är också en av Nox-racket för WPT med en exklusiv design!

Liksom sin föregångare behåller den diamantformatet och den höga balansen. Ramen är i kol men tack vare användningen av glasfiber på ansiktena är det inget tekniskt racket. Dessutom är kärnan gjord av HR3-gummi för en otrolig touch och med grovheten i dess plan kommer du att kunna ge mer effekt till dina skott.

Svart och gul Nox Attraktion av WPT, egenskaper

  • Utmärkt punch av Nox Attraction WPT 2022 på grund av dess diamantform och höga balans.
  • AVS antivibrationssystem placerat i hjärtområdet.
  • Exklusiv design eftersom det är en av de officiella produkterna från World Padel Tour.
  • Bra bolleffekt tack vare HR3-gummit inuti.
  • Kol har använts i röret och glasfiber på ytan.
  • Mer flexibla material som gynnar spelarens anpassning.
  • Grov konsistens som gör att du kan leka med effekterna.
  • Ny serie WPT Nox Padel 2022 racket.

Vem är det till? Fokuserad på atleter med hög eller medelhög spelnivå och som gillar att slå bollen hårt, eftersom Nox Attraction är en kraftfull padel racket, som ger ett bra slag för att dominera anfallsspelet.

Varför kommer du att gilla det? Även om hans spel är mer baserat på kraft, försummar han inte heller kontroll eller komfort, eftersom hans material är mer flexibla och ger bättre sensationer när du slår. Det är också en officiell WPT-produkt så den har en exklusiv design i svart, gult och en ljus logotyp.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Den här säsongen har Nox Padel stöd av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller tvillingarna Alayeto, alla professionella spelare från World Padel Tour och idrottare som ingår i det så kallade Team Nox.

Varumärket återuppfinner sig självt varje år och tar fram en komplett kollektion av Padel rackets, padel racketsatser och tillbehör av hög kvalitet och till bästa pris. Bli en del av Team Nox och njut av en oslagbar upplevelse i alla dina matcher.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Våra bästa produkter