Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Nox Agustin Tapia AT10 Street
  • Mochila Nox Agustin Tapia AT10 Street
  • Mochila Nox Agustin Tapia AT10 Street

Nox Agustin Tapia AT10 Street Ryggsäck

PVP: 438,25 kr
427,29 kr
-3% Nox
Padel ryggsäck Nox Agustin Tapia AT10 Street Red | En av de mest kompletta padelryggsäckarna från Nox, perfekt för att bära allt du behöver och som blir en officiell produkt från Agustín Tapia
Skriv en recension

Nox AT10 Street Bag från Agustin Tapia

Om du letar efter en padelväska till bästa pris rekommenderar vi Agustín Tapias nya AT10 Street padelryggsäck, en ryggsäck från den nya ryggsäckskollektionen Nox 2021. Det är en modell med utmärkt kapacitet, designad för att bära såväl Padel rackets som kläder och tillbehör, skor.

För dess konstruktion har tekniska textilier utvecklats för att minska vikten och vadderade skydd ingår för att undvika obehag i rygg och axlar. Det låter dig också dela upp allt material i specifika fack så att du har allt välorganiserat.

AT10 Street svart och röd väska, funktioner

  • Nox Agustin Tapia AT10 Street har en kapacitet på 23 liter.
  • Oberoende fack för 1 eller 2 Padel rackets.
  • Vadderade och ergonomiska remmar och rygg för att optimera greppet.
  • Inkluderar aluminiumkarbin för upphängning.
  • Separat, ventilerad ficka för skor och smutsiga kläder.
  • Ny katalog med Nox Padel 2021 Padel rackets.

Vem är det till? Enligt vår mening riktar den sig till idrottare som reser med precis tillräckligt till sina matcher eller träningspass, eftersom den har kapacitet för padel racket, skor och kläder att byta om.

Varför kommer du att gilla det? Den tillhör serien av officiella Agustín Tapia-produkter, med spelarens signatur på ena sidan. Den innehåller även små fack för att förvara dina nycklar, plånbok eller mobil och alltid ha dem till hands.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Vänta inte längre och få produkterna som används av de stora mästarna med Nox Padel och dess nya kollektion. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Så du kan välja mellan Padel rackets, kit, padelrack och kvalitetstillbehör till de bästa priserna för att framgångsrikt möta dina turneringar. Hitta det du letar efter och njut av oslagbara upplevelser med nox.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter