Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox Silhouette 6 2021
  • Nox Silhouette 6 2021

Nox Silhouette 6 2021

PVP: 855,66 kr
547,95 kr
-36% Nox
padel racket se padel Nox Silhouette 6 rosa | Förbättra din teknik med denna Nox för kvinnor, en av de mest sålda modellerna återkommer med funktioner och förbättrad design för casual spelare.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Nox Silhouette 6 dampadel racket

En ny upplaga av den bästsäljande Noxpadel racket bland kvinnor är tillbaka. Köp Nox Woman Silhouette 6 padel racket från casual-serien Nox Pade 2021. Liksom sin föregångare är det ett initieringpadel racketllracket med mycket kontroll tack vare sitt runda format och medelbalans.

Företaget har använt sina bästa teknologier, såsom det dynamiska struktursystemet för att förhindra brott och förbättra föreningen av material. Den har också 30 % kol i ramområdet, vilket ger oss mer motstånd samt en lättare vikt och mjukare gummi för en fantastisk touch.

Nox Silhouette 6 rosa, funktioner

  • nox Silhouette 6 2021 är ett balanserat och lätt padel racket.
  • Glasfiberkonstruktion som förstärker ramen med 30 % kol.
  • Dynamic Structure-teknologi för en mer solid struktur.
  • Mer elastisk och smidig touch för att göra den lättare att leka med.
  • HR3 eva gummikärna för att inte tappa känslor.
  • Katalog över Nox Padel 2021 initieringsracket.

Vem är det till? Lämplig för kvinnor som börjar spela padeltennis eller gör det ibland, eftersom det är ett mycket välbalanserat padel racket för kvinnor som ger den bästa prestandan i varje åtgärd.

Varför kommer du att gilla det? För det är en billig nox-skyffel men den har kvalitetsmaterial och en förnyad design som verkar spektakulär för oss. Den visar upp en ny bild med sin kombination av rosa och svart med en glansig finish.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Kom till Nox Sport-teamet, du hittar kvalitetsprodukter anpassade för alla målgrupper. Den här säsongen presenterar en bred kollektion av padel racket, kläder, padelrack och accessoarer så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Dessutom har företaget en hel del representation i WPT av spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso, den så kallade team nox... Och det är inte för mindre, eftersom det varje år introduceras nya material och tekniker för att du presterar till fullo.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk
Våra bästa produkter