Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox Pro Series Negra 2020
  • Nox Pro Series Negra 2020

Nox Pro Series Ryggsäck Svart 2020

PVP: 602,80 kr
547,95 kr
-10% Nox
Svart Nox ryggsäck | Få denna fantastiska nox padel ryggsäck, med ergonomiska handtag, skoväska och kapacitet för 1 eller 2 padel i det bakre facket
Skriv en recension

Nox Pro Series padelryggsäck i svart

Förnya din gamla sportväska med Nox Padel , företaget som föredras av spelarna. Köp Nox padelryggsäcken i svart, den hjälper dig att transportera allt du behöver vid foten av banan och på ett ordnat sätt eftersom den har stora fack.

Så du kommer att ha ett utrymme för racket i ryggen , ett annat huvud för kläder och ett specifikt för smutsiga skor. Den innehåller även andra mindre fickor , justerbara remmar och vadderade skydd för att kunna bära den bekvämt på ryggen.

Nox Pro Series svart väska, funktioner

  • Den svarta ryggsäcken 2020 låter dig separera dina skor i en dedikerad ficka.
  • Ryggsäck med stor kapacitet, cirka mått 60 x 30 x 30 cm.
  • Du kan säkert transportera 1 eller 2 padel racket.
  • Två sidfickor, en av dem nättyp för flaskan.
  • Få det med 10-årsjubileumspaketet med ditt favoritpadel racket .
  • Karbinhake för att hänga den.
  • Finns i Nox 2020-katalogen för padelväskor.

Vem är det till? Den är perfekt för pojkar som vanligtvis åker motorcykel och letar efter en praktisk och funktionell väska som gör att de kan transportera allt sitt paddelmaterial på ett bekvämt och organiserat sätt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom dess material är resistenta, lätt att rengöra med en fuktig trasa och dess design är mycket elegant. Du kan också kombinera den med din favorit Nox padel racket och få den till bästa pris.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av alla nyheter från Nox Padel till bästa pris och utrusta dig med produkter av högsta kvalitet. Spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av dem som är en del av hans lag.

Gilla dem och hitta din bästa allierade i deras nya kollektion av padel, kit, padelrack och kvalitetstillbehör för att prestera på ditt bästa. Och det är att företaget implementerar sina bästa teknologier och material i var och en av sina produkter.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter