Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Nox Lamperti Tour Azul Marino 2019
  • Paletero Nox Lamperti Tour Azul Marino 2019

padelväskor Lamperti Tour Azul Marino 2019

PVP: 767,90 kr
690,57 kr
-11% Nox
Köp Nox racketväska från Miguel Lamperti, den nya Tour i marinblått 2019, en padelväska som skyddar allt ditt material och med en fantastisk design
Skriv en recension

padelväskor Lamperti Tour Azul Marino 2019

Utrusta dig själv med de officiella produkterna från de fantastiska WPT-spelarna till mycket överkomliga priser. Köp Nox Lamperti Tour marinblå 2019 padelväska, en av de väskor som föredras av allmänheten tack vare dess kapacitet och fantastiska design.

Den har specifika fack för varje typ av material. Så du kommer att ha två sidor för padel racket, en av dem med termofunktion. Förutom ett lättillgängligt huvudutrymme, ett ventilerat fack för skor och en väska för att lämna smutsiga kläder .

Blå Lamperti Tour-väska, analys:

  • Nox Lamperti Tour marinblå 2019 mäter cirka 65 x 30 x 35 cm.
  • Den har 2 padelrack, en med termofoder och med kapacitet för 1 eller 2 racket vardera.
  • Ryggsäcksfunktion tack vare dess justerbara och vadderade handtag.
  • Ny Miguel Lamperti padelväskor, med sin stämplade signatur.
  • Möjlighet att separera skor och smutsiga kläder.
  • Den tillhör Nox 2019 padelbag-katalogen.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till pojkar som gillar att ta allt på banan, eftersom det är en av de största och mest motståndskraftiga modellerna på marknaden där den senaste generationens material har använts för tillverkningen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den presenterar en förnyad bild i mörkblått, är mycket diskret och elegant. Dessutom är det den officiella modellen för en av de mest karismatiska spelarna och den kan bli din till ett överkomligt pris.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av kvalitetsprodukter till sensationella priser med Nox Padel och dess nya padelkollektion. Hitta ditt racket och visa ditt spel med en kvalitetsprodukt, gjord med den senaste marknadens teknologier och spektakulär design.

Dessutom har man samarbete med Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso, det så kallade Team Nox som samarbetar i utvecklingen av företagets alla produkter.

Features Spelare: Man År: 2019
Våra bästa produkter