Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Enebe Massive Attack 2023
  • Enebe Massive Attack 2023
  • Enebe Massive Attack 2023

Enebe Massive Attack 2023

PVP: 2 632,80 kr
2 368,97 kr
-11% NB
padelracket NB Massive Attack verde | Slå bollen hårt med Enebe Massive Attack-racket, diamantmodell med hög balans samt en halvhård touch som ger oss stor kraft
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Enebe Massive Attack 2023 padelracket

Dominera hela attackspelet med den nya gröna Massive Attack padelen, en av nyheterna i produktkollektionen Enebe Padel 2023. Liksom sin föregångare presenterar den diamantformatet med en hög balans, så dess sweet spot är mindre och vi erbjuder fantastiska kraft i varje träff.

Senaste generationens kol har använts för sin konstruktion, förstärkning av planen med 3k-tyg för att göra det mer motståndskraftigt. Inuti innehåller den svart eva HR3-gummi så att den erbjuder en bra touch men utan straffkraft. Slutligen har den en ny hjärtdesign som förbättrar dess styvhet samt ett antivibrationssystem.

Enebe Response rött och guld, egenskaper

  • Svart eva HR3-gummi i kärnan av Enebe Massive Attack 2023.
  • Diamantform balanserad något mot huvudet.
  • Den ger stor stabilitet vid slag tack vare designen med 3 hjärtstång.
  • 100 % kolkonstruktion av ramen för större motstånd.
  • 3k tygyta som genererar en torrare touch.
  • Bra bollutbyte och större sensationer vid slag.
  • Power racket för professionella eller avancerade spelare.
  • En av nyheterna i den senaste kollektionen av Enebe Padel 2021padelracket.

Vem är det till? Indicerat för avancerade spelare med en aggressiv spelprofil, det vill säga de gillar att ge kraft till bollen och av denna anledning behöver de en trubbig kraftracket som gör att de kan vinna poängen nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den presenterar en exceptionell finish, kombinerar en matt slät finish av exponerat kol med en central logotyp och detaljer i grönt. Utan tvekan är det en av de coolaste nya Enebe padelracket som du kan hitta i dess avancerade kollektion!

Upptäck mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års uppehåll återvänder företaget till striden med en komplett samling av padelracket, kläder och accessoarer för allmänheten.

Vänta inte längre och gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillfredsställa alla sina spelares behov.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter