Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
LX Valkyria Original 2020
  • LX Valkyria Original 2020
  • LX Valkyria Original 2020

LX Valkyria Mate Original 2020

PVP: 3 060,63 kr
1 096,45 kr
-65% LX
Orange LX Valkyria padel padel racket | Njut av det mest framgångsrika racket från LX, en mycket mångsidig modell som anpassar sig till alla stilar och genererar stor komfort när du slår
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

LX Valkyria Original matt, garanterad framgång

Hitta det du behöver tack vare variationen av LX, du kan välja mellan olika racket av bästa kvalitet. Upptäck Valkyria Mate Original 2020 padel racket i orange, en modell som aldrig gör spelare besviken på grund av sin otroliga mångsidighet och touch.

Till att börja med har mjukt eva-gummi använts som genererar en fantastisk effekt och en mjukare träff. Den är också en av de mest motståndskraftiga eftersom den är gjord av kol, förstärkt med 18k tyg och med dubbelriktad flätning samt inkluderar ett polypropenskydd på ramen.

Original LX Valkyria i orange funktioner

  • LX Valkyria Mate Original 2020 är företagets mest framgångsrika padel racket.
  • Förbättrar känslan av att slå med gummit inuti eva mjukt högt motstånd.
  • Mycket mångsidig tack vare den runda formen och medelbalansen.
  • Större motståndskraft mot stötar med de förstärkningar som den bär i strukturen.
  • Rörformad kolstruktur med 18k tyg.
  • Minska risken för brott med ramskyddssystemet.
  • Mångsidig padel racket från den nya LX Planet 2020-kollektionen.

Vem är det till? Den bästa allierade för pojkar med hög nivå, som tävlar regelbundet och behöver kraft samt kontroll eftersom Valkyrian är den mest mångsidiga, så du kommer att ha den bästa prestandan garanterad.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är lätt att hantera så att du snabbt kan svara på rivaliserande attacker. Inte heller går dess slående orange design med en glansig finish obemärkt förbi, bara för den vågade!

Ta reda på mer om varumärket LX PLANET

Så småningom har LX Planet öppnat en lucka på den nationella padelmarknaden. För detta lanserar varje säsong en komplett kollektion av Padel rackets, kläder och högkvalitativa tillbehör anpassade efter alla spelares behov.

Det valencianska företaget arbetar med den senaste tekniska utvecklingen och de bästa materialen för att glädja de mest krävande spelarna. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna samt en oklanderlig finish med Lx, modemärket!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Pris: Supererbjudande
Våra bästa produkter