Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequeras Joma cortas blancas rosas
  • Muñequeras Joma cortas blancas rosas

Korta vita rosa Joma-armband

PVP: 87,21 kr
65,27 kr
-26% Joma
Armband för padel Joma kort storlek i vitt och rosa | Låt inte ens värmen stoppa dig under sommarmånaderna tack vare de nya korta armbanden från varumärket Joma, med en vit och rosa design

Korta vita och rosa Joma-armband

Förhindra värme från att passera till dina händer tack vare de nya korta vita och rosa armbanden. Denna accessoar är en del av den nya Joma 2022-kollektionen och de är perfekta för att torka av svetten från pannan och klara dig utan handduk medan du tävlar.

De är korta i storleken och anpassar sig perfekt till handleden men utan att hindra de rörelser som är nödvändiga när man spelar. Kvalitetsmaterial som bomull, elastan och polyamid har använts för dess tillverkning, vilket hjälper till att svettas och bibehåller kvaliteten även vid användning och tvätt.

Joma korta vita och rosa armband, egenskaper

  • Den vita och rosa Joma är korta i storleken
  • Absorberar svett från armar och panna
  • De säljs i förpackningar om två enheter.
  • Mycket bra passform på handleden utan att hindra rörelser.
  • Massor av design och färger att välja mellan.
  • Ny Joma 2022 tillbehörskatalog.

Vem är det till? Det perfekta tillbehöret för alla spelare som vill hålla svett borta från ögon och händer för att spela bekvämt. Det är också ett mycket bra alternativ för personer som kommer ur en skada eftersom det håller området varmt och undviker dåliga rörelser.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att bekämpa de hetaste dagarna kan du även bära en halv vit och en halv rosa design med logotypen i svart, en kombination som gör att du vinner från första stund.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för dess skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Features År: 2022
Våra bästa produkter