Nox långa svarta wristbands med vit logga
  • Nox långa svarta wristbands med vit logga

Nox långa svarta wristbands med vit logga

PVP: 98,73 kr
87,21 kr
-12% Nox
Nox långa svarta padelarmband med vit logotyp | Förhindra att svett stör dina ögon och händer medan du leker med de nya långa armbanden från märket Nox som har designats med absorberande tyger

Nox absorberande armband lång svart vit logotyp

Om du vill förhindra att svett stör dina ögon och händer medan du spelar, kommer varumärket Nox med de nya långa svarta och vita armbanden. Detta tillbehör är perfekt att ersätta en handduk eftersom det hjälper dig att torka svetten från pannan och förhindra att den från dina armar passerar till dina händer.

När de väl är på så är de extremt bekväma eftersom de anpassar sig men utan att dra åt så att du kan utföra alla rörelser medan du spelar utan gränser. De hjälper också till att hålla området varmt så att de är perfekta för de personer som kommer ur en skada.

Nox armband i svart färg och vit logotyp, egenskaper

  • Nox armband har designats i svart med en vit logotyp.
  • De är långa i storlek och säljs i ett paket med två enheter.
  • Perfekt för att ta bort svett från ansiktet.
  • De har fräsch balanserad teknologi för bättre svetttranspiration.
  • De har tillverkats med polyester och bomull för större motstånd.
  • Ny kollektion av tillbehör till padel Nox 2023.

Vem är det till? Perfekt för de människor som vill bekämpa svett medan de spelar, så de behöver ett tillbehör som hjälper dem att ta bort svett för att ge din bästa prestation. Tack vare de använda materialen är de dessutom mycket tåliga mot tvätt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett väldigt bekvämt tillbehör, speciellt på sommardejter, har det även designats i svart med detaljen på märkets logotyp i vitt, en klassisk kombination så att du kan kombinera den med ditt racket och sportkläder.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Gå med i Nox Sport-teamet, du hittar kvalitetsprodukter anpassade för alla målgrupper. Denna säsong presenterar en bred kollektion av padelracket, kläder, paletaväskor och accessoarer så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Dessutom har företaget en hel del representation i WPT av spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto, den så kallade team nox... Och det är inte för mindre, eftersom det varje år introduceras nya material och teknologier så att du kan prestera till max.

Features År: 2023
Våra bästa produkter