Pack Head Padel One 3 Rör
  • Pack Head Padel One 3 Rör

Pack Head Padel One 3 Rör

PVP: 196,91 kr
142,06 kr
-28% Head Padel
3 Rör Head Padel One bollar | Upptäck det nya pack med bollar från Head Padel One 2023. Designade för topp-prestanda och hållbarhet. Ett prisvärt val för professionella och amatör padelmatcher. Skaffa ditt nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

3 Rör Head Padel One padelbollar

Ge dina matcher mer studs genom att köpa pack med 3 burkar bollar från Head Padel One, en av de nyheter som märket introducerar denna säsong. Detta är en ny padelboll som erbjuder prestanda för hög konkurrens till ett oslagbart pris, vilket gör dem mycket prisvärda.

De kännetecknas också av sin stora slitstyrka, eftersom märket har använt kvalitetsmaterial och förbättrat sina processer för att förlänga deras livslängd. Dessutom håller deras lufttäta burk trycket över tiden och de har designats i gul färg för enkel synlighet på banan.

Pack med 3 burkar bollar från Head Padel One, egenskaper

  • Med packen från Head Padel One får du 3 burkar med 3 bollar i varje.
  • Nya material för kärnan gör den mer hållbar.
  • Produktionsprocessen har förbättrats så att den inte förlorar sina egenskaper.
  • Design i gul färg med märkets logotyp.
  • De ger spelet hastighet och en levande studs.
  • Ny modell av padelbollar från Head 2023.

Vem är det för? Designad för alla spelare som vill få padelbollar till ett bra pris eftersom de nya Head Padel One har tillverkats med kvalitetsmaterial och dessutom är deras pris mycket attraktivt, billigare än andra modeller.

Varför kommer du att gilla den? För det är en boll som du kan använda både i tävlingar och i amatörmatcher, eftersom dess prestanda är utmärkt och priset oslagbart. Dessutom behåller den sina egenskaper intakta efter den första matchen.

Upptäck mer om varumärket HEAD PADEL

Hitta allt du behöver i den nya katalogen från Head Padel för denna säsong. Det österrikiska märket har satsat på nya material och teknologiska system för att uppnå perfekt prestanda på banan.

För närvarande har det en stor närvaro i World Padel Tour med toppspelare som Arturo Coelho, Ari Sánchez och Paula Josemaria. Utan tvekan den bästa garantin som märket kan erbjuda.

Features År: 2023
Våra bästa produkter