Head Flash coral 2023
  • Head Flash coral 2023

Head Flash coral 2023

PVP: 1 097,00 kr
986,75 kr
-11% Head Padel
Padelracket Head Flash coral 2023 | Utmärkt prestanda på banan med denna Head padelracket för initiering, en högkvalitativ kompenserad modell som du kan få till ett oslagbart pris
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Head Flash korall

Vi analyserar en av modellerna med det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris som finns inom produktkollektionen Head Padel 2023. Köp Flash coral padel racket, ett ganska lätt multipurpose racket som låter dig dominera alla områden på banan på grund av dess överdimensionerade format och medelsaldo.

Den har svart teknik och kraftram i ramen, så den är väldigt solid och motståndskraftig mot eventuella stötar. Å andra sidan ger kraftskumgummit som används extra kraft men utan att tappa komforten och tack vare glasfibern på ytorna kommer du att njuta av stor spelbarhet.

Head Flash i korallfärg, funktioner:

  • Lika kontroll och kraft från Head Flash coral 2023 med sin överdimensionerade form och fokuserade balans.
  • Oslagbara slagsensationer med kraftskumkärnan.
  • Kraftramskydd för att motstå slag och stötar.
  • Utmärkt styrka hos strukturen med inblack-tekniken.
  • Glasfiberplan för att förbättra dess spelbarhet.
  • Initieringsskyffel som tillåter en snabb progression av idrottaren.
  • Grundserien av Head Padel 2023 racket.

Vem är det till? Den perfekta allierade för alla killar eller tjejer som har spelat padel en kort tid och vill ha ett balanserat, bekvämt och hanterbart racket till bästa pris för att fortsätta avancera i sitt spel och för att kunna ta sig upp i nivå.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom dess design i grå- och koralltoner gör den lämplig för både män och dam. Dra nytta av våra rabatter på padelracket för att få den nya Head Flash till bästa pris, du kommer inte att bli besviken!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Hitta allt du behöver i den nya Head Padel-katalogen för den här säsongen. Det österrikiska varumärket har valt nya material och tekniska system för att uppnå ett perfekt resultat på banan.

För närvarande har den en stor närvaro på World Padel Tour i händerna på toppspelare som Arturo Coelho, Ari Sánchez eller Paula Josemaria. Utan tvekan den bästa garantin som företaget kan erbjuda.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter