Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Head Core Backpack Antracita Red 2022
  • Mochila Head Core Backpack Antracita Red 2022

Ryggsäck Head Core Grå och Röd 2022

PVP: 329,10 kr
262,73 kr
-21% Head Padel
Padel Ryggsäck Head Core Antracitröd 2022 | Liten ryggsäck från Head för att spela padel som låter oss transportera det nödvändiga materialet till foten av banan på ett ordnat, skyddat och enkelt sätt.

Padel Ryggsäck Head Core

Njut av de bästa padelmärkena i vår webbutik, vi har alla deras produkter till bästa pris. Upptäck den nya Core Backpack Antracitröd padelryggsäck, den billigaste väskan från Head Padel 2022. Dess storlek är liten så den är idealisk för att förvara padel racket, skor och lite kläder.

Å andra sidan har den ett vadderat fack för att skydda ditt padel racket från eventuella slag. samt ett rymligt och lättillgängligt huvudfack. Den innehåller också mindre fickor för tillbehör och vadderade ytor för att göra den mer bekväm när den bärs på ryggen.

Liten grå och röd kärnväska

  • Head Core-ryggsäcken Antracitröd 2022 är gjord med material av högsta kvalitet.
  • Specifikt fack för padel racket.
  • En framficka och på varje sida utformad för tillbehör.
  • Stort centralt fack för skor eller kläder.
  • Vadderad rygg och handtag för att undvika obehag.
  • Ny kollektion av Head 2022 padelväskor.

Vem är det till? Vi tycker att det är den perfekta padelväskan för killar eller tjejer som vanligtvis åker motorcykel och behöver ett praktiskt, funktionellt och hanterbart tillbehör för att transportera sitt material utan ansträngning.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att gilla den vid första anblicken eftersom den presenterar en väldigt vågad design i mörkgrått, som framhäver detaljerna och logotyperna i rött. Vi är övertygade om att de inte kommer att sluta titta på dig när de ser dig med henne!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter