Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Head Tour Team Backpack Rose White 2022
  • Mochila Head Tour Team Backpack Rose White 2022

Ryggsäck Head Tour Team Rose White 2022

PVP: 658,14 kr
526,01 kr
-21% Head Padel
Head Tour Team Ryggsäck Rose White 2022 | En av de mest kompletta ryggsäckarna från Head, Sanyo-väskan anpassad för kvinnor som bara har med sig det nödvändigaste till sina padeltävlingar

Head Tour Team Padel Ryggsäck Rose White 2022

Varje detalj är viktig, så utrusta dig med de bästa produkterna i vår webbutik. Köp Head Tour Team Extreme BackPack Black Yellow padel-ryggsäck från Head 2020, en väska gjord med tekniska tyger och en förstärkt struktur för att uppnå större hållbarhet.

Den har tillräckligt med utrymme för allt material, eftersom den har ett specifikt fack för racket och ett större fack för kläder och skor. Den innehåller också små fickor för att lämna tillbehör eller personliga föremål. Den har även vadderade handtag.

Pink Tour Team damryggsäck, funktioner

  • 2 meshfickor på sidorna av Head Head Tour Team Backpack Rose White 2022
  • Tillverkad med de bästa materialen, vilket stödjer intensiv användning.
  • Fack anpassat för 1 eller 2 Padel rackets.
  • Stort huvudfack och ett separat för skor.
  • Den har samma design som den svarta och fluorerade monstercombi padelväskor, så du kan kombinera dem.
  • Den låter dig justera sina remmar för att bära den bekvämt.
  • Ny katalog med Padel rackets för kvinnor Head Padel 2022.

Vem är det till? Riktar sig till tjejer som inte gillar att gå för tungt lastade till sina matcher, eftersom det är en Headbag med precis tillräckligt med utrymme för att bära padel racket, skorna och kläderna för att duscha eller byta om i slutet av matchen.

Varför kommer du att gilla det? Det kommer att erövra dig vid första anblicken eftersom det estetiskt är den vackraste. Den här säsongen kombinerar den olika nyanser av rosa med vita logotyper så att du kommer att utstråla stil när du väl bär den på ryggen.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter