Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Head Tour Team Backpack Black Red 2022
  • Mochila Head Tour Team Backpack Black Red 2022

Ryggsäck Head Tour Team Svart Röd 2022

PVP: 658,16 kr
526,01 kr
-21% Head Padel
Head Tour Team Ryggsäck Svart Röd 2022 | Allt du behöver till hands med denna Head padel-ryggsäck, gjord av resistenta material och stora fack för allt ditt material

Head Tour Team Padel Ryggsäck Svart och Röd

Vi ger dig de bästa produkterna för att spela padel, så att du kan prestera på din bästa nivå. Upptäck Head Tour Team Ryggsäck Svart Röd padelryggsäck från den nya kollektionen av Head Padel 2022. Det är en tålig ryggsäck med stor kapacitet för pojkar.

Den innehåller fickor anpassade för varje typ av material så att du kan förvara 1 eller 2 racket i det bakre facket, förvara dina sportskor eller smutsiga kläder i ett separat fack och ta med dig rena kläder till duschen i slutet av spelet. Den innehåller också vadderade handtag för att minska obehag.

Head Tour Team svart och röd väska, funktioner

  • Ungefärlig kapacitet på 21 liter av Head Tour Team Backpack Black Red 2022.
  • Vadderat fack för förvaring av 1 eller 2 racket.
  • Integrerad ficka i botten för att separera skorna.
  • Extra utrymme med små meshfickor på sidorna.
  • Tillverkad av tekniska material och med förstärkningar i strukturen.
  • Perfekt att flytta med motorcykeln.
  • Ingår i Head Padel 2022 ryggsäckskollektionen.

Vem är det till? Designad för alla som brukar använda rätt material i sina träningspass eller matcher, eftersom det är en ryggsäck med stora fack och extra utrymme så att du inte lämnar något hemma.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den tål intensiv användning i gott skick, så du kan ladda den till toppen utan att oroa dig för dess prestanda. Den återkommer också med en spektakulär design som är hälften röd och andra hälften svart, bara för den vågade!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter