Paletero Head Tour Team Padel Monstercombi Blue Navy 2022
  • Paletero Head Tour Team Padel Monstercombi Blue Navy 2022

Padelväska Head Tour Team Padel Monstercombi Blue Navy 2022

PVP: 877,55 kr
701,53 kr
-21% Head Padel
Padelväska Head Tour Team Padel Monstercombi Blue Navy 2022 | Praktisk väska för padel Head som löser våra utrymmesproblem eftersom den har gott om mått, termofunktion samt justerbara handtag

Head Tour Team Padel Monstercombi blå väska

Håll all din sportutrustning i gott skick med Tour Team Monstercombi Blue Navy padel racketväska, en väska från den nya 2022 padelväskkollektionen som passar både pojkar och flickor tack vare dess eleganta design i nyanser av blått och vitt logotyp.

Den sticker ut för sin kapacitet och komfort eftersom den har vadderade skydd och justerbara handtag för större komfort. Det låter dig lagra flera racket på sidorna, en av dem fodrad med termiskt material. Den har också en stor central ficka och en annan fristående för skor.

Blå och svart Monstercombi padelväska, funktioner

  • Head Tour Team Padel Monstercombi Blue Navy 2022 innehåller kvalitetsmaterial för större motstånd.
  • Det är etablerat som en av de största påsarna med Head.
  • Bär den bekvämt som en ryggsäck hängande på ryggen.
  • Förvara flera padel racket på sidorna, en av dem med termiskt skydd.
  • Små fack designade för nycklar, plånbok eller mobil.
  • Små inner- och utvändiga fickor för att inte förlora våra personliga tillhörigheter.
  • Ingår i head 2022 padel racketkatalogen.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det en huvudväska som passar både pojkar och flickor på grund av dess design, vilket gör att vi kan bära all vår utrustning välorganiserad och skyddad från stötar och temperaturer.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att bära en av de coolaste Head padelväskorna på marknaden tack vare dess mörkblå kombination, ljusare blå dragkedjor och vita logotyper. Få det till bästa pris innan det tar slut!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter