Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Evo Delta 2022
  • Head Evo Delta 2022
  • Head Evo Delta 2022

Head Evo Delta 2022

PVP: 877,60 kr
493,10 kr
-44% Head Padel
Head Evo Delta 2022 padel racket | Ta dina första träffar med detta Head padel racket, en grundmodell som hjälper oss att förbättra oss och med vilken vi kommer att ha kraft, kontroll och komfort
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Evo Delta Black initieringsskyffel

Hitta din bästa allierade för att börja i padel med nyheterna som vi tar in Head Padel 2022 racket . Skaffa den senaste utgåvan av Evo Delta svart och orange padel racket, en mycket hanterbar modell som ger mer kontroll över bollen tack vare den överdimensionerade runda formen och lägre balans.

Även om det är ett initieringpadel racketlracket har kvalitetsmaterial använts för dess konstruktion, som till exempel den senaste generationens glasfiber utöver den kraftfulla ramförstärkningen som förbättrar dess motståndskraft. Dessutom är kärnan gjord av mjukt skumgummi så att du inte tappar känslor och förbättrar komforten.

Head Evo Delta svart och orange, funktioner:

  • Head Evo Delta 2022 har en överdimensionerad rund form med balans nära handen.
  • Bred sweet spot för att kontrollera och styra bollen.
  • Minskar vibrationer till ett minimum tack vare den mjuka skumkärnan.
  • Replika på design- och färgnivån för nya Head Delta Pro.
  • Glasfiberkonstruktion, ett mycket elastiskt material.
  • Ppower Frame-teknologi i röret för större motstånd.
  • Head 2022 senaste samling av racket för nybörjare.

Vem är det till? Riktar sig till idrottare som spelar 1 eller 2 gånger i veckan eller vill börja göra det, då det är ett kontrollpadel racket med mycket sötma i beröringen som hjälper oss att enkelt återföra bollen till motståndarnas plan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är Heads billigaste padel racket, så kommer du att njuta av hela märkets kvalitet utan att gå över din budget. Den har också en design i svart, tjejer och en orange logotyp med en glänsande finish som kommer att göra dig i centrum för uppmärksamheten.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med högkvalitativa produkter tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation i World Padel Tour tack vare spelare som Sanyo Gutiérrez eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padel racket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter