Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Head Core Padel Combi Grey Yellow 2021
  • Paletero Head Core Padel Combi Grey Yellow 2021

padelväskor Head Core Padel Combi Grå Gul

PVP: 438,80 kr
350,49 kr
-21% Head Padel
Ta med allt du behöver till dina matcher med denna lilla padel racketväska från Head Padel, den kommer tillbaka med förnyade material och design för att göra den mer spektakulär

padelväskor Head Core Padel Combi Grå Gul

Om du letar efter en enkel och praktisk padelväska rekommenderar vi Core Padel Combi Grey Yellow padel racketväska, en nyhet som finns inom väskkollektionen Head Padel 2022. Den är mindre i storleken, med 2 stora fack och andra mindre.

Å andra sidan är det en lätt ryggsäck tack vare användningen av innovativa material som också är förstärkta för att uppnå bättre hållbarhet. Dessutom kan du justera remmarna för att bära den som ryggsäck på ryggen eller som handväska.

Grå och gul Core Combi-väska, funktioner

  • Core Padel Combi Grey Yellow 2022 har 2 stora fack.
  • Små lättåtkomliga fickor för smartphone eller plånbok.
  • Liten padelväskor, cirka 57 x 33 x 28 cm och lätt att hantera.
  • Förnyad estetik i grått och fluorgult.
  • Möjlighet att bära den som ryggsäck, handväska eller axelväska.
  • Nytt sortiment av Head Padel 2022 Padel rackets.

Vem är det till? Idealisk för alla typer av spelare som letar efter en hanterbar och motståndskraftig väska, med bra kapacitet men inte för stor för att lämna huset ensamt med det nödvändiga materialet att spela.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de mest kompletta padel bagarna som du kan hitta till ett bra pris, så att du kan bära allt du behöver utan ansträngning. Dessutom kommer alla att märka det med sin slående grå och fluorgula design.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Känn dig som en stjärna med Head Padel, ett välkänt företag i branschen som återkommer med en ny kollektion av Padel rackets designade för att anpassa sig till alla målgrupper och spelstilar. Professionella spelare på nivån Fernando Belasteguin, Sanyo Gutierrez, Eli Amatriain eller Alejandra Salazar representerar sportvarumärket på alla WPT-banor, ett uppenbart bevis på kvaliteten på alla dess produkter.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter