Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Head Tour Team Monstercombi Black Orange 2020
  • Paletero Head Tour Team Monstercombi Black Orange 2020
  • Paletero Head Tour Team Monstercombi Black Orange 2020

Padelväska Head Tour Team Monstercombi Black Orange 2020

PVP: 822,75 kr
526,02 kr
-37% Head Padel
Head monstercombi svart och orange racketväska | Få denna Head padelväska till bästa pris, du kommer att njuta av en stor kapacitet, oklanderlig finish samt termoteknik för dina racket
Skriv en recension

Head Monstercombi padelväska i svart och orange logotyp

Vi erbjuder dig kvalitetsprodukter till bästa pris. Köp Head Tour Team Monstercombi padelracketväska i Black Orange, en Head-väska från 2020 för spelare som behöver utrymme. Dessutom har den tillverkats med kvalitetsmaterial som vi kommer att ha den bästa garanterade hållbarheten med.

Den fördelar sitt utrymme i 2 sidofack för racket, ett av dem termiskt. Den har även en central ficka och andra mindre för personliga tillhörigheter. Den innehåller också vadderade skydd så att rygg- och axelbesvär minskar.

Monstercombi svart och orange padelväska, funktioner

  • Tour Team Monstercombi Black Orange 2020-huvudet har termoteknik på ena sidan.
  • Den blir en ryggsäck tack vare sina justerbara remmar.
  • Centralt område för kläder och skor, sidorna är för padelracket.
  • Den innehåller små fickor för dina personliga föremål eller tillbehör.
  • Förstärkt struktur för att klara höga belastningar.
  • Den låter dig transportera allt du behöver, kapacitet för 47 liter.
  • Den tillhör den nya kollektionen av Head 2020 padelväskor.

Vem är det till? Perfekt för alla idrottare som vill transportera all sin utrustning snyggt och enkelt till banan, eftersom monstercombin erbjuder spelaren gott om fack och olika typer av grepp.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det kommer att hålla ditt material skyddat från stötar och extrema temperaturer, eftersom det har termiskt material på ena sidan för att hålla padelracket i gott skick. Du kommer också att älska dess nya svarta och orangea design.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Ge ditt bästa i dina tävlingar med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av spelare för dess variation och kvalitet på produkter. Professionella spelare på nivån Fernando Belasteguin eller Sanyo Gutierrez använder för att representera företaget i WPT.

Den här säsongen ger den oss en bred kollektion av padelracket, skor, kläder och padelväskor så att vi kan hitta den som bäst passar våra behov. Vänta inte längre och njut av den bästa prestandan på banan samt oklanderliga avslut med Head Padel.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter