Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Head Tour Team Monstercombi Black Grey 2020
  • Paletero Head Tour Team Monstercombi Black Grey 2020

Padelväska Head Tour Team Monstercombi Black Grey 2020

PVP: 877,60 kr
526,01 kr
-41% Head Padel
Head Tour Monstercombi padel paddel gris | Head padel racketväskan föredras av spelare för dess funktioner, design och hanterbarhet eftersom du kan bära den hängande som en ryggsäck på ryggen

Head Monstercombi padelväska i svart

Som varje säsong presenterar vi alla nyheter från branschen. Köp Head Tour Team Monstercombi padelracketväska i Black Grey, en av de nya Head-väskorna för 2020. Det är en av modellerna med mest kapacitet eftersom den har stora fack.

På sidorna kan vi lämna 1 till 2 padelracket och en av fickorna har termoteknik för att bekämpa de mest extrema temperaturerna. Den har även ett huvudfack för kläder och skor samt mindre fickor för personliga föremål.

Monstercombi svart padelväska, funktioner

  • 47 liters kapacitet på huvudet Tour Team Monstercombi Black Grey 2020.
  • De områden som slits mest har förstärkts.
  • 2 sidofack för racket, ett med termoteknik.
  • Den kombinerar tekniskt tyg med mer motståndskraftiga material för god hållbarhet.
  • Stor central ficka med enkel åtkomst.
  • Justerbara och vadderade handtag, så att du kan bära den bekvämt på ryggen.
  • En av de nya Head Padel 2020-väskorna.

Vem är det till? Designad för pojkar som tränar allt oftare och behöver en tålig padelracketväska med god kapacitet att bära all utrustning till padelbanan.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att ha den bästa garanterade hållbarheten, eftersom monstercombin tål tidens gång och intensiv användning i gott skick. Dessutom presenterar den en ny elegant svart och grå design, med en mycket stor logotyp på sidorna.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Ge ditt bästa i dina tävlingar med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av spelare för dess variation och kvalitet på produkter. Professionella spelare på nivån Fernando Belasteguin eller Sanyo Gutierrez använder för att representera företaget i WPT.

Den här säsongen ger den oss en bred kollektion av padelracket, skor, kläder och padelväskor så att vi kan hitta den som bäst passar våra behov. Vänta inte längre och njut av den bästa prestandan på banan samt oklanderliga avslut med Head Padel.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter