Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Delta Bela Junior 2020
  • Head Delta Bela Junior 2020

Head Delta Bela Junior 2020

PVP: 932,45 kr
756,39 kr
-19% Head Padel
Ge ditt bästa med detta Head padel racket för barn, det är anpassningen av Fernando Belasteguín-modellen för att möta ungdomars behov

Head Delta Bela för pojkar

Vi har nu tillgång till de senaste nyheterna från Head, ett av de företag som föredras av allmänheten för dess stora variation och priser. För ungdomar har vi Delta Bela Junior 2020 padel racket tillgängligt, en oversize form och medium balans för de små att prestera till fullo.

Det är en kopia av vuxenmodellen anpassad efter dina behov, så den har en 38mm profil men en tjocklek på 35mm. Svart teknologi har använts för att göra den mer motståndskraftig, samt en kraftskumkärna för att uppnå kraft utan att försumma komforten.

Head Delta Bela för barn, funktioner:

  • Delta Bela Junior-huvudet är en kopia av Fernando Belasteguíns racket.
  • Bekvämare slag tack vare skumgummikärnan.
  • Byggd med svart kol och förstärkningar i strukturen.
  • Oversize form för att vidga sweet spot och medium balans för ett bra slag.
  • Anpassad efter de minstas händer.
  • Den tillhör serien av Padel rackets för barn Head Padel 2020.

Vem är det till? Både för barn som har spelat länge och för de som precis har börjat, eftersom det är ett lätt padel racket som erbjuder den bästa balansen mellan kraft, kontroll och komfort för att hjälpa dig maximalt på banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom dess specifika design för barn ger dem bästa prestanda. Dessutom kommer de att njuta av modellen av en mästare eftersom den har designats med samma estetik som bela delta hybrid, i svarta och röda toner.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Hitta allt du behöver i den nya Head Padel-katalogen för den här säsongen. Det österrikiska varumärket har valt nya material och tekniska system för att uppnå ett perfekt resultat på banan.

För närvarande har den en stor närvaro på World Padel Tour tack vare toppspelare som Sanyo Gutierrez, Eli Amatriain eller Fernando Belasteguín. Utan tvekan den bästa garantin som företaget kan erbjuda.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2020
Våra bästa produkter