Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Dunlop Pro Series Thermo guld
  • Padelväska Dunlop Pro Series Thermo guld

Padelväska Dunlop Pro Series Thermo guld

PVP: 1 097,00 kr
986,75 kr
-11% Dunlop Padel
Padelväska Dunlop Pro Series termoficka i guld | Förvara all din utrustning på ett ordnat sätt i din padelracketväska med Dunlop Pro Series-modellen som har flera fack för att fördela din utrustning

Padelväska Dunlop Pro Series Thermo i guld

Utrusta allt ditt material för matcherna i de nya Dunlop 2023 padelpadelrackna som ingår i deras nya kollektion där du kan välja bland ett stort antal modeller. Inuti hittar du Pro-seriens padelracketväska som har designats i svart med gyllene detaljer.

Denna modell fördelar sitt utrymme i en huvudficka för din utrustning och en annan sida med termoskydd där du kan förvara ditt racket för att transportera det säkert. Den har även en annan ficka på baksidan där du kan förvara skor eller smutsiga kläder.

Padelväska Dunlop Pro serie i guld, egenskaper

  • Dunlop Pro-serien har designats med vadderade handtag.
  • Ficka på baksidan så att du kan förvara skor eller smutsiga kläder.
  • Du kan transportera racket säkert i sidofickan.
  • Huvudfack för förvaring av kläder och personliga föremål.
  • Den har designats i svart med detaljer i guld.
  • Ny katalog över Dunlop padelväskor 2023.

Vem är det till? Det är en perfekt modell för de personer som tar med sig det väsentliga till matcherna eftersom modellen i Pro-serien låter dig transportera de skor, dina kläder, racket och annat material som du brukar ta med till matcherna. Tack vare dess fack kan du dessutom bära allt på ett organiserat sätt.

Varför kommer du att gilla det? För den har inte bara flera utrymmen utan den är också väldigt bekväm att transportera tack vare att den har designats med vadderade handtag. Du kommer också att gilla den för dess design i svart med gulddetaljer, utan tvekan mycket elegant.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Inom sportens värld är Dunlop Sport ett historiskt varumärke, eftersom det har tillverkat och utvecklat specifika produkter för att spela padel av högsta kvalitet i mer än 20 år för alla typer av spelare och spelnivåer.

Den här säsongen lanserar den en bred katalog av padelracket, skor och paletaväskor gjorda med de bästa materialen och teknologierna. Professionella spelare som Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är varumärkets ambassadörer, mer än tillräckligt bevis på dess kvalitet.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter