¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Paletero Dunlop Elite Negro Amarillo
  • Paletero Dunlop Elite Negro Amarillo

Padelväska Dunlop Elite Svart Gul

PVP: 987,30 kr
592,47 kr
-40% Dunlop Padel
Stor Dunlop Elite svart och gul padelväska | Glöm utrymmesproblem med den nya Dunlop Elite padel racketväskan som har en ficka för två racket och en annan för att lagra vårt material
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 5 December, 2023
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Dunlop Elite svart och gul padelväska

Upptäck den nya Elite-paletten i den nya Dunlop 2022-kollektionen, en stor väska med ett stort antal fack där vi enkelt kan förvara vårt material. Dessutom kan vi transportera den som en ryggsäck tack vare de två handtagen på ryggen eller för hand tack vare dess övre handtag.

För utrymme har en mycket stor ficka inkluderats där vi kan förvara två racket som kommer att skyddas tack vare termotekniken och ytterligare en huvudficka för förvaring av kläder eller material. Dessutom har ytterligare en ficka med ventilation lagts till för att förvara skorna och ytterligare två för personliga tillhörigheter som vi alltid vill ha nära till hands.

Dunlop Elite svart och gul väska, funktioner

  • Dunlop Elite Black and Yellow är en storlek large
  • Två centrala fack för att lagra material
  • Sidoficka för förvaring av två spadar med termiskt skydd
  • Två justerbara remmar för att bära den som en ryggsäck.
  • Separat ficka för skor och mindre för nycklar eller mobil
  • Katalog över Dunlop padelväskor 2022.

Vem är det till? Det är ett mycket bra alternativ för de spelare som inte vill lämna något hemma och som vill ha en väldigt stor padelväskor men utan att vara obekväma och svåra att transportera. Dessutom kan vi säkerställa att den håller länge tack vare de material som används.

Varför kommer du att gilla det? För du kan bära den i en ryggsäck, som är perfekt för den som reser med motorcykel eller cykel, och du kan bära en svart design med gula detaljer, en slående men vinnande kombination.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Inom sportens värld är Dunlop Sport ett historiskt varumärke, eftersom det har tillverkat och utvecklat specifika produkter för padelspel av högsta kvalitet i mer än 20 år för alla typer av spelare och spelnivåer.

Denna säsong lanserar en bred katalog av Padel rackets, skor och padelrack gjorda med de bästa materialen och teknologierna. Professionella spelare som Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är företagets ambassadörer, mer än tillräckligt bevis på dess kvalitet.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter