Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Dunlop Club Series Negro Rojo
  • Paletero Dunlop Club Series Negro Rojo

Padelväska Dunlop Club Series Svart Röd

PVP: 602,80 kr
493,11 kr
-19% Dunlop Padel
Padelväska Dunlop Club Series Svart | Det är en av de minsta padelväskorna i Dunlop-kollektionen, perfekt för dig som bär precis tillräckligt och behöver en hanterbar och bekväm padelväska.

Padelväska Dunlop Club Series svart och röd

Njut av kvalitetsprodukter till bästa pris med den nya Dunlop 2022-katalogen. Köp Club Series Black Red padel racketväska, en väska gjord med kvalitetsmaterial och olika grepp för att göra den bekvämare att transportera.

Den är en av de minsta i samlingen och delar upp sitt utrymme i 2 huvudfack och andra mindre för att lämna personliga tillhörigheter. Den har även en ergonomisk design och vadderade handtag så att spelaren har stor komfort.

Padelväska Dunlop Club Series i svart och rött, funktioner

  • Två rymliga huvudfack i Dunlop Club Series Black Red 2022
  • Möjlighet att bära den som ryggsäck eller handväska tack vare dess olika grepp.
  • Väldigt cool design i svarta och röda dragkedjor.
  • Tillverkad av resistenta tyger som säkerställer bättre hållbarhet.
  • Små fickor med dragkedja så att du inte tappar bort dina nycklar, plånbok eller mobiltelefon
  • Kapacitet att transportera flera padel racket.
  • Den tillhör den nya kollektionen av Dunlop Padel 2022-väskor.

Vem är det till? Enligt vår mening är den perfekt för idrottare som inte går laddade till sina matcher eftersom den har precis tillräckligt med plats för padel racket, skor och kläder att duscha. Alltså i en mycket funktionell väska.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att njuta av utmärkt hållbarhet eftersom de områden som påverkas mest av slitage har förstärkts. Den har också en oklanderlig svart finish och gröna detaljer. Du kommer att älska den bara genom att titta på den!

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Många är de idrottare som utrustar sig med Dunlop Sport, ett historiskt varumärke inom sportvärlden. Inom padelsektorn har man tillverkat och utvecklat produkter anpassade till alla typer av spelare, spelnivåer och fickor i mer än 20 år.

Upptäck den nya kollektionen av Padel rackets, skor, padelväskor och accessoarer i vår onlinebutik. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna från företaget. Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Patty Llaguno är några av spelarna som representerar företaget i WPT.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter