Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Cubo overgrips Dunlop 60 unidades lisos blancos
  • Cubo overgrips Dunlop 60 unidades lisos blancos

Dunlop overgrips cube 60 vita släta Tour Pro-enheter

PVP: 1 097,00 kr
767,35 kr
-31% Dunlop Padel
Vit enfärgad vit Dunlop Tour Pro övergreppsnav | Spara pengar med denna hink med Dunlop padel overgrips, du får 60 enheter för att anpassa handtaget på racket förutom att undvika svettningar

Tambor övergriper Dunlop Dunlop Tour Pro lisos blancos

Bli av med dåliga greppproblem med våra padeltillbehör. Få Dunlop padel overgrips-kuben till bästa pris i 60 Tour Pro-enheter, designade med en mjuk struktur och i vitt för bättre grepp. Du kommer att njuta av ett torrare grepp så att racket inte glider iväg.

Således är de perfekta för varmt väder då de inte tappar egenskaper och torkar snabbt. De har en medeltjocklek och har lim för enkel placering. Utan tvekan kommer de att tillåta dig att ha total kontroll över din racket under hela matchen.

Dunlop övergrepp släta och vita 60 enheter, funktioner

  • Slät vit yta på Dunlop 60-count Tour Pro overgrips-skopa.
  • De torkar snabbt, vilket förhindrar ansamling av svett.
  • Långvarigt, elastiskt övergrepp med stor absorptionsförmåga.
  • Inkluderar lim för enkel placering.
  • Om du köper skopan med 60 enheter får du billigare övergrepp.
  • Dunlop Padel 2020 tillbehörskatalog.

Vem är det till? Lämplig för manliga och kvinnliga spelare som behöver anpassa rackets grepp efter sin hand. Även för spelare som svettas för mycket, eftersom dess yta ger en hög greppkraft för att hålla händerna torra längre.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de kommer att hålla länge sedan genom att köpa 60-enheter Dunlop-trumman kommer du att spara pengar än om du köper dem i paket med 3 enheter. De är också ett av de bästa övergreppen för pengarna på marknaden.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Padel är ett av idrottarnas favoritmärken. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är några av de professionella spelarna på World Padel Tour som representerar varumärket.

Vi hittar deras produkter inom en mängd sporter och deras bidrag inom paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer. Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med en exceptionell valuta för pengarna.

Features År: 2022
Våra bästa produkter