Paletero Dunlop Pro Series amarillo 2021
  • Paletero Dunlop Pro Series amarillo 2021

Padelväska Dunlop Pro Series Yellow 2021

PVP: 822,75 kr
438,38 kr
-47% Dunlop Padel
Dunlop Pro Series svart och gul padelväska | Lämna inget hemma med denna stora Dunlop padelväskor, den har ett stort fack samt vadderade skydd för större komfort
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Dunlop Pro Series gul väska

Lös dina utrymmesproblem med nya Pro Series Yellow padelväskor, en av de coolaste väskorna i den nya Dunlop 2021-kollektionen. Den är ganska stor, så den har fickor anpassade för varje typ av material och vadderade skydd för att undvika obehag.

Den fördelar sitt utrymme på 2 sidor för padel racket, en av dem med termofunktion. Den innehåller också ett separat fack för skor upptill och en stor ficka med dubbla dragkedjor i mitten. Den har också olika typer av grepp.

Gul Pro Series väska funktioner

  • Dunlop Pro Series Yellow är ganska rymlig, med en ungefärlig kapacitet på 32 liter.
  • Den har 2 sidor med kapacitet för flera padel racket.
  • Termoteknik i en av fickorna för racket.
  • Vadderade handtag för att undvika obehag vid transport.
  • Separat ficka för förvaring av skor eller smutsiga kläder.
  • Dunlop 2021 padelväska katalog för spelare.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till idrottare som tränar eller spelar padeltennis och brukar duscha på slutet, eftersom det är en ganska stor padelväska med kapacitet att transportera material och rena kläder.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den anpassar sig efter idrottares behov med sina olika fack. Den har även en väldigt cool svart design med gula detaljer och en vit logotyp.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Inom sportens värld är Dunlop Sport ett historiskt varumärke, eftersom det har tillverkat och utvecklat specifika produkter för padelspel av högsta kvalitet i mer än 20 år för alla typer av spelare och spelnivåer.

Denna säsong lanserar en bred katalog av Padel rackets, skor och padelrack gjorda med de bästa materialen och teknologierna. Professionella spelare som Juani Mieres, Ramiro Moyano, Patty Llaguno eller Willy Lahoz är firmans ambassadörer, mer än tillräckligt bevis på deras kvalitet.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter