Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Dunlop Termo Elite Negro y Amarillo 2020
  • Paletero Dunlop Termo Elite Negro y Amarillo 2020

Dunlop Thermo Elite Black and Yellow 2020 padelväska

PVP: 987,30 kr
657,65 kr
-34% Dunlop Padel
Dunlop Thermo Elite gul padellväska | Skaffa den nya Juani Mieres padelväskor, en Dunlop-väska med stor kapacitet med termoteknik och en ytterficka för skor eller smutsiga kläder

Dunlop Thermo Elite Bag från Juani Mieres

Vi presenterar de senaste Dunlop padel padelrackna för de mest krävande spelarna. Upptäck 2020 års Termo Elite blek väska i svart och gult, en helt omdesignad väska som kommer att lösa utrymmesproblem och presenterar en modern design.

En säsong till är han fortfarande Juani Mieres padelväskor. Den utmärker sig för sina stora dimensioner, med 2 sidofack, ett centralt, en exklusiv ficka för skor och små fack för tillbehör. Den har också ett foder av termiskt material.

Yellow Thermo Elite padelväskor, analys

  • Dunlop Termo Elite svart och gul 2020 är den största i kollektionen.
  • Officiell Juani Mieres-väska, matchande galactica.
  • Ergonomisk design för maximal komfort.
  • padel racketsektionen förstärkt inuti med termiskt material.
  • Lättåtkomlig huvudficka för att lämna kläder, handduk och necessär.
  • Förstärkta axelkuddar och grepphandtag av högsta kvalitet.
  • Du kan separera skorna i ett separat fack.
  • Finns i Dunlop Padel 2020-väskkatalogen.

Vem är det till? Designad för pojkar som behöver plats för all sin utrustning, eftersom det är den största dunlop padel racketväskan så den har specifika fack för varje typ av material.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom strukturen har förstärkts för att garantera optimal hållbarhet, förutom att framgångsrikt stödja höga belastningar. Å andra sidan blir det Juani Mieres ryggsäck, så du kommer att njuta av väskan med mästare.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Många är de idrottare som utrustar sig med Dunlop Sport, ett historiskt varumärke inom sportvärlden. Inom padelsektorn har man tillverkat och utvecklat produkter anpassade till alla typer av spelare, spelnivåer och fickor i mer än 20 år.

Upptäck den nya kollektionen av Padel rackets, skor, padelväskor och accessoarer i vår onlinebutik. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna från företaget. Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Patty Llaguno är några av spelarna som representerar företaget i WPT.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter