Padelväska DropShot Naos Rojo

PVP: 879,73 kr
796,43 kr
-10% Drop Shot
Stor Padelväska DropShot Naos Rojo | Utmärkt kapacitet och hanterbarhet för denna stora DropShot padel racketväska, en av de nya väskorna för spelare som vanligtvis byter på klubben
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022

Padelväska DropShot Naos Röd och Svart

Låt ingenting hindra dig från att ha ditt material till hands tack vare den nya padelryggsäckskollektionen DropShot 2022. Upptäck Naos padelväska i rött och svart, en ganska stor väska som har stora fack. Därmed ingår en separat ficka för skorna, något som är uppskattat för att inte behöva blanda dem med rena kläder.

Den har även en termosida för padel racket som förhindrar kyla eller värme från att påverka dem och en stor central ficka för att lämna kläder eller en handduk. Den är också ganska hanterbar eftersom du kan justera handtagen för att bära den bekvämt på dina axlar. För att avsluta har den tillverkats med kvalitetsmaterial för att säkerställa bästa prestanda.

DropShot Naos-väska i rött och svart, funktioner

  • Den röda DropShot Naos har termiskt material på sidan av padel racket.
  • Det kommer att lösa dina utrymmesproblem tack vare dess storlek 60 x 34 x 35 cm.
  • Stort centralt område för att lämna handduken och rena kläder.
  • Det låter dig hålla dina skor åtskilda tack vare dess exklusiva fack.
  • Utmärkt motstånd och hållbarhet tack vare de material som används vid tillverkningen.
  • Den innehåller flera typer av grepp för att transportera den bekvämt.
  • En av de nya Dropshot 2022 padelväskorna för män.

Vem är det till? Fokuserad på pojkar som brukar duscha och byta om i slutet av sina matcher eftersom den tack vare sin kapacitet låter dig transportera allt du behöver. Så Naos kommer att lösa dina rymdproblem.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare användningen av nya material erbjuder den utmärkt prestanda så att du kan ladda den till toppen utan att oroa dig. Dessutom kommer du att vara i centrum för uppmärksamheten med sin svarta design, som framhäver detaljerna och den spektakulära röda logotypen!

Ta reda på mer om varumärket DropShot

DropShot Padel kan skryta med att ha en närvaro i mer än 20 länder tack vare deras arbete och ansträngning. Varje säsong presenterar den ett sortiment av produkter designade för toppkonkurrens och med bästa valuta för pengarna.

Professionella WPT-spelare som Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo eller Eva Gayoso bär sina produkter och representerar varumärket i sina officiella turneringar. Gilla dem och förse dig med de bästa DropShot-produkterna för padel.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter