keps Bullpadel BPG-PT01 grå
  • keps Bullpadel BPG-PT01 grå

keps Bullpadel BPG-PT01 grå

PVP: 153,58 kr
153,04 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG-PT01 grå | Håll dig skyddad och stilig på banan med Bullpadel BPG-PT01 kepsen i grått. Unik design och överlägsen komfort för padelspelaren.

keps padel Bullpadel BPG-PT01

Den gråa Bullpadel BPG-PT01 kepsen kombinerar funktionalitet och stil, och blir ett måste för varje padelspelare. Med sin unika PADEL TROTTERS-design broderad på skärmen och en konstruktion av hög kvalitet skyddar denna keps inte bara mot solen utan lägger också till en distinkt touch till din sportklädsel. Dess justerbara stängningssystem och kombinationen av grå och svarta färger gör den mångsidig för alla outfits.

Tillverkad med ett foder av 100% polyester och en yttre del av bomull och polyester, erbjuder Bullpadel BPG-PT01 kepsen komfort och hållbarhet. Perfekt för soliga dagar på banan, dess design säkerställer skydd mot bländning, vilket låter dig fokusera helt på ditt spel.

Egenskaper för Bullpadel BPG-PT01 grå keps

  • PADEL TROTTERS-design broderad på skärmen som utmärker sig för sin originalitet och kvalitet.
  • Justerbart stängningssystem som ger en perfekt passform för alla huvudstorlekar.
  • Kombinationen av grå och svarta färger för en modern look som är lätt att matcha.
  • Foder av 100% polyester och yttre del av 60% bomull och 40% polyester, som erbjuder en perfekt balans mellan komfort och motståndskraft.
  • Bakre nät i svart som förbättrar ventilationen och håller huvudet svalt under matcherna.
  • Tillhör Bullpadel-kollektionen 2024.

Vem är den för?

Denna keps är speciellt designad för padelspelare som söker solskydd utan att kompromissa med stilen. Perfekt för de som värderar högkvalitativa tillbehör som kompletterar deras sportutrustning, erbjudande funktionalitet och en attraktiv design.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Bullpadel BPG-PT01 kepsen för dess förmåga att skydda dig från solen samtidigt som du behåller en oöverträffad stil på banan. Dess design och sammansättning ger komfort genom hela spelet, vilket gör den till det perfekta valet för dina matcher och träningar.

Upptäck mer om märket Bullpadel

Bullpadel, ledande på padelmarknaden, utmärker sig genom att erbjuda produkter som kombinerar innovation, kvalitet och design. Med fokus på att tillgodose spelarnas behov har Bullpadel utvecklat en bred produktportfölj som hjälper till att förbättra prestandan på banan.

Den gråa Bullpadel BPG-PT01 kepsen är ett exempel på märkets engagemang för excellens, och erbjuder spelarna inte bara skydd och komfort utan även en stil som sticker ut. Genom att välja Bullpadel väljer du en pålitlig partner i din passion för padel.

Features År: 2024
Våra bästa produkter