keps Bullpadel BPG-PT01 multicolor
  • keps Bullpadel BPG-PT01 multicolor

keps Bullpadel BPG-PT01 multicolor

PVP: 153,58 kr
153,04 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG-PT01 multicolor | Upptäck Bullpadel BPG-PT01 multicolor keps, perfekt för soliga dagar på banan. Komfort, stil och skydd i en exklusiv design. Utrusta dig och stick ut!

keps padel Bullpadel BPG-PT01

Utforska mångsidigheten och stilen med Bullpadel BPG-PT01 multicolor keps, ett väsentligt tillskott till din padelutrustning. Designad för moderna spelare, skiljer sig denna keps ut med sin unika färgkombination: skärm i vinrött, front i svart och bakre nät i beige, vilket gör varje framträdande på banan till ett stiluttalande. Perfekt för att skydda dig från solen utan att offra synligheten, dess anpassningsbara passform garanterar maximal komfort under intensiva matcher eller långa träningspass.

Bullpadel BPG-PT01 kepsen sticker inte bara ut med sin attraktiva design och överlägsna funktionalitet, utan också med sitt åtagande om kvalitet. Tillverkad med ett 100% polyesterfoder och en utsida av bomull och polyester, erbjuder den en oöverträffad användarupplevelse, håller huvudet kylt och skyddat under alla väderförhållanden. Broderiet PADEL TROTTERS på skärmen och det ikoniska namnet Bullpadel på en sida, lägger till en distinkt touch till detta ikoniska stycke.

Egenskaper för Bullpadel BPG-PT01 multicolor keps

  • Elegant färgkombination för ett unikt utseende: vinrött, svart och beige.
  • PADEL TROTTERS design broderad på skärmen för en exklusiv stil.
  • Justerbart stängning som säkerställer en perfekt och bekväm passform.
  • Tillverkad av högkvalitativa material: foder 100% polyester och utsida 60% bomull, 40% polyester.
  • Bakre nät i beige för bättre ventilation.
  • Tillhör Bullpadel 2024-kollektionen, erbjuder det senaste inom sportmodetrender.

Vem är den avsedd för?

Idealisk för padelentusiaster som söker att kombinera funktionalitet med modetrender, Bullpadel BPG-PT01 multicolor kepsen är designad för att erbjuda skydd, komfort och stil. Oavsett om det är för en match under intensiv sol eller bara för att lägga till en sportig touch till din vardagslook, uppfyller denna keps alla förväntningar.

Varför kommer du att gilla den?

Förutom dess attraktiva multicolor design och premiumkvalitet, kommer du att älska Bullpadel BPG-PT01 kepsen för dess mångsidighet och komfort. Solkydd och överlägsen ventilation kombineras med en omisskännlig stil, vilket gör den oumbärlig i din samling av sporttillbehör.

Upptäck mer om märket Bullpadel

Med en etablerad karriär inom padelvärlden, utmärker sig Bullpadel för att skapa produkter som kombinerar innovation, kvalitet och design. Varje artikel, från racketar till tillbehör som BPG-PT01 kepsen, är utformad för att förbättra spelupplevelsen för atleter, vilket placerar Bullpadel som ett referensmärke inom sporten.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter