Bullpadel BPG233 FW djuphavsmössa
  • Bullpadel BPG233 FW djuphavsmössa
  • Bullpadel BPG233 FW djuphavsmössa

Bullpadel BPG233 FW djuphavsmössa

PVP: 175,52 kr
174,98 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG235 FW djupt hav | Erövra padelbanan med Bullpadel FW Cap i djupt hav. Lätthet, design och komfort för den krävande spelaren. Vänta inte längre och gör skillnad i ditt spel!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Bullpadel BPG235 FW djuphavspaddelcap

Erövra padelbanan med Bullpadel FW Cap i djuphavsfärg. En perfekt kombination av funktionalitet och stil, denna cap är designad för de mest krävande spelarna som letar efter komfort och prestanda i varje spel. Dess lätta polyesterdesign säkerställer en bekväm passform samtidigt som den skyddar dig från sol och svett.

Dessutom ger dess eleganta metalllogotyp på padelracket en distinkt touch, vilket gör att du sticker ut på banan inte bara för din skicklighet, utan också för din stil. Bullpadel FW Cap är mer än ett enkelt tillbehör; Det är en avsiktsförklaring på banan.

Egenskaper Bullpadel FW Deep Ocean Cap

  • Ultralätt tyg: Tillverkat av högkvalitativa material som ger exceptionell lätthet.
  • Överlägsen komfort: Den anpassar sig perfekt till formen på ditt huvud, vilket garanterar en perfekt passform hela tiden.
  • Metallisk logotyp på padelracket: En estetisk detalj som lyfter lockets övergripande design.
  • Utmärkt andningsförmåga: Polyestertyget säkerställer tillräcklig ventilation och håller dig sval även under de mest intensiva spelen.
  • Den tillhör kollektionen Bullpadel höst/vinter 2023

Vem är det riktat till?

Bullpadel FW Cap rekommenderas speciellt för de padelspelare som letar efter en balans mellan funktionalitet och estetik. Om du är en av dem som går all out på banan och letar efter tillbehör som kompletterar ditt spel, är den här capen för dig.

Varför kommer du att gilla det?

Det här är inte bara ytterligare en cap. Det är en pjäs som kombinerar banbrytande teknik , stil och hållbarhet. Varje detalj har designats för att ge dig den bästa upplevelsen, från dess ultralätta tyg till dess metalliska logotyp. Gör en investering i kvalitet och stil!

Upptäck mer om varumärket Bullpadel

Sedan starten har Bullpadel uppmärksammats för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Varumärket har outtröttligt arbetat för att producera padelutrustning som inte bara är funktionell utan också estetiskt tilltalande.

Med många års erfarenhet inom branschen har Bullpadel förtjänat förtroendet från både professionella och amatörspelare och blivit ett av de ledande varumärkena inom padelbranschen. Varje produkt, som Bullpadel FW Cap, är ett bevis på deras engagemang och passion för sporten.

Features År: 2023
Våra bästa produkter