Cap Bullpadel BPG-2311 svart
  • Cap Bullpadel BPG-2311 svart
  • Cap Bullpadel BPG-2311 svart

Cap Bullpadel BPG-2311 svart

PVP: 175,52 kr
174,98 kr
-1% Bullpadel
Upplev komfort och stil med capen BPG-2311 från Bullpadel i svart. Designad för att skydda dig och sticka ut på banan. Skaffa det och förbättra ditt spel!

Padelcap Bullpadel BPG-2311 svart

Upptäck BPG-2311-capen från Bullpadel, en viktig del av dess helt nya kollektion av tillbehör. Denna accessoar, som sticker ut med sin svarta färg och kontrasten i den vita logotypen, blir den perfekta följeslagaren för alla kläder på banan.

Designad med spelaren i åtanke, den har ett justerbart band på baksidan för att säkerställa en perfekt passform, så att du kan fokusera på spelet utan distraktioner. Tillverkad av högkvalitativa material som polyester, säkerställer den slitstyrka och oöverträffad hållbarhet.

Har Cap Bullpadel BPG-2311 svart

  • Finns i olika färger, vilket framhäver den eleganta svarta färgen .
  • Tillverkad för att tillåta svett och hålla huvudet kallt och undvika svett.
  • Motstånd och kvalitet garanteras med sin polyestervävkonstruktion .
  • padelracket designat för att skydda dina ögon från solens strålar.
  • Svart finish med vita detaljer som framhäver varumärkets logotyp.
  • Den är en del av den nya tillbehörskollektionen Bullpadel 2023.

Vem är det riktat till?

Denna cap är designad för de passionerade spelare som inte låter värmen avbryta deras spel. Det är mer än bara ett tillbehör: det är en barriär som förhindrar svett och håller dig fokuserad på varje punkt.

Varför kommer du att gilla det?

BPG-2311-capen är inte bara ett tillbehör, det är en avsiktsförklaring. Tillverkad med de finaste materialen, utlovar den hållbarhet och stil i varje match. Dess svarta design är pricken över i:et för en oklanderlig look på banan.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpadel fortsätter sitt arv och befäster sig som en ledare inom padelvärlden. Med ett team av experter och elitidrottare som ger råd om design och tillverkning, erbjuder det produkter för alla typer av spelare. Bland dess ambassadörer utmärker sig namn som Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto, Delfi Brea och Alejandra Salazar. Upplev Bullpadel-upplevelsen och känn skillnaden på banan.

Features År: 2023
Våra bästa produkter