Bullpadel Hack 02 Performance 2024
  • Bullpadel Hack 02 Performance 2024
  • Bullpadel Hack 02 Performance 2024

Bullpadel Hack 02 Performance 2024

PVP: 1 535,80 kr
1 535,26 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Hack 02 PRF HACKPERF24 | Ta fram ditt bästa spel med padel racket Bullpadel Hack 02 performance blå, en av nyheterna för de som söker kraft, kontroll och komfort.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Hack 02 PRF padelracket

Skaffa hela sortimentet av produkter för padel Bullpadel 2024 i vår onlinebutik. Skaffa padelracket Hack 02 PRF blå, en av nyheterna vi hittar i performance-serien och som kännetecknas av sin mångsidighet. Det presenterar en hybrid form, vilket ger kontroll, kombinerat med en medelhög balans för att uppnå extra kraft.

Angående dess konstruktion har kol använts för ramen och perimetern har förstärkts med nerve-kanalerna. Ytan är i glasfiber som, kombinerat med den mjuka eva-gummit inuti, ger mycket bra utgång samt mycket sötma i beröringen. Till sist presenterar det vibradrive-systemet och Hack-hjärtat för att eliminera vibrationer.

Bullpadel Hack 02 Performance blå, egenskaper:

  • Bullpadel Hack 02 PRF presenterar en tår-design med medelhög balans för att göra den mycket balanserad.
  • Utomordnade känslor vid träff med softeva-gummit inuti.
  • Bra motstånd mot slag och stötar tack vare kolramen.
  • Den har vibradrive-system, vilket förbättrar vibrationsabsorption och eliminerar obehag.
  • Kompositionen av planen i polyglass, vilket ger den stor spelbarhet.
  • Perimetern har förstärkts med nerve-kanalerna, så strukturen är solid.
  • Designen av Hack-hjärtat för en stabil träff.
  • Ny medelnivå padelracket Bullpadel 2024.

Vem är den riktad till? Vi rekommenderar den till killar med hög eller medium nivå som vill fortsätta förbättra sitt spel eftersom det är en mångsidig padelracket, så det erbjuder mycket bra kraft och kontroll samt stora känslor tack vare de använda materialen.

Varför kommer du att gilla den? För att det är en Hack med utmärkt pris-kvalitet-förhållande, tillverkad med kvalitetsmaterial för mer än perfekt prestanda på banan. Den har också en mycket cool design i en mörkblå ton med en vit central logotyp och några fluorescerande detaljer.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Upplev den bästa upplevelsen på banan med produkter från Bullpadel, en av spelarnas favoritvarumärken. Och det är så att i World Padel Tour har de representation av spelare som till exempel Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Martín Di Nenno samt Ale Salazar eller Gemma Triay i damtabellen.

Skaffa i vår onlinebutik den nya kollektionen av padel racketar, skor, kläder, paddle-väskor och andra tillbehör. Vi försäkrar dig att du kommer att kunna hitta produkter för alla smaker, spelstilar och plånböcker eftersom deras sortiment är anpassat till alla spelares behov.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter