Bullpadel Indiga Boy 2023
  • Bullpadel Indiga Boy 2023
  • Bullpadel Indiga Boy 2023

Bullpadel Indiga Boy 2023

657,65 kr
Bullpadel
Bullpadel Indiga blå 2023 pojkracket | Utmärkt prestanda för de minsta med det nya blå Bullpadel Indiga Boy padelracket, en modell som anpassar sig snabbt och är mjuk
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Bullpadel Indiga barn 2023

Endast i vår specialiserade padelbutik kan du få de bästa juniormodellerna, designade för de yngsta spelarna. Upptäck Indiga Boy padelracket i blå färg från produktkatalogen Bullpadel 2023. Det är ett snabbt anpassat padelracket samt är lätt på grund av sin vikt på cirka 280 gram.

Den presenterar ett rundare oversize-format med en centrerad balans, så den erbjuder en bred sweet spot samt bra punch. Den genererar också mycket bra sensationer vid slag eftersom den kombinerar flexibla material i sin konstruktion, som glasfiber och mjukt eva-gummi.

Bullpadel Indiga för pojke i blått, egenskaper

  • Bullpadel Indiga Boy 2023 har en mindre storlek och vikt, cirka 280 gram.
  • Snabbanpassningsracket tack vare sin konstruktion i mer flexibla material.
  • Överdimensionerat runt format med innesluten balans som gör den väldigt mångsidig.
  • Konstruktion med glasfiber både planen och ramen.
  • Det hjälper dig att korrigera off-center bollar och förbättra din teknik.
  • Evalastiskt gummi inuti, ett mjukt skum som ger en mycket bra touch.
  • Finns i Bullpadel 2023 barnracketkatalog.

Vem är det till? Designad för barn, mer eller mindre mellan 7 och 12 år som börjar spela padel eller som redan gör det då och då, eftersom det är en lätt och lättanpassad racket för ungdomar att njuta av i sina första matcher.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är en padelracket för barn har företaget inte sparat på någon teknik eller material för tillverkningen. Så du kommer att njuta av fantastisk prestanda på banan såväl som design med kombinationen av olika blå toner.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Runda Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 300-330 gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter