Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Elite Light FIP
  • Bullpadel Elite Light FIP
  • Bullpadel Elite Light FIP

Bullpadel Elite Light FIP

PVP: 2 303,15 kr
2 292,19 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Elite Light FIP racket för damer | Få de bästa resultaten i spelet med nya Elite Light FIP, en modell med reducerad vikt som har designats med multi-eva-gummi för stor komfort.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Elite Light FIP 2023 padelracket

I vår katalog med racket hittar du ett brett utbud av alternativ för att välja den som kommer att bli din nya favoritracket. Inuti kan du hitta den nya Bullpadel 2023-kollektionen där Elite Light-modellen redan finns tillgänglig, vilket är den lättaste för spelarna. Den har ett droppformat och medium balans vilket ger dig bra spelbarhet både i spelet nära nätet och på backplanen.

Denna modell som är så framgångsrik bland tjejerna återvänder som specialutgåva för International Padel Federation, du kan också se den i händerna på Gemma Triay. När det gäller dess konstruktion har Glaphite använts som kombinerar glasfiber med kol för en bekväm touch. 100 % kol har använts för kärnan, vilket i kombination med multi-eva-gummit inuti ger dig den perfekta balansen mellan kraft och kontroll.

Bullpadel Elite Light i svart och gult, har:

  • Bullpadel Elite Light är en specialutgåva för International Padel Federation.
  • Teardrop-format med centrerad balans för bra spelbarhet.
  • Grov 3D-kornyta som förbättrar bollens grepp i volley.
  • Xforce-system som ger större kraft utan att ge upp kontrollen.
  • Multi eva gummikärna för en bekväm touch.
  • Glaphite struktur som kombinerar kol med glasfiber.
  • Ram i 100 % kol för större motstånd.
  • Ny kollektion av Bullpadel 2023 racket på avancerad nivå.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla de spelare som letar efter ett lätt racket för att ge det bästa av båda spelen, eftersom tack vare den använda tekniken ger den dig stor kontroll utan att lämna kraft bakom dig, så att ingenting stoppar dig! !

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det blir modellen som Gemma Triay kommer att spela med är det också en specialutgåva för FIP, så den har en svart design med alla detaljer i gult och rosa, en väldigt vacker kombination som du kommer att lyckas med i spåret.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter