Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Hack 03 FIP
  • Bullpadel Hack 03 FIP
  • Bullpadel Hack 03 FIP

Bullpadel Hack 03 FIP

PVP: 4 058,35 kr
4 047,39 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Hack 03 FIP powerracket | Upptäck de nya specialutgåvorna för Bullpadel-företagets FIP där du kan hitta hackkraftmodellen för attackerande spelare
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Bullpadel Hack 03 FIP 2023

Du har redan tillgänglig en av de mest efterlängtade kollektionerna för varje säsong, Bullpadel 2023 där du kan hitta en omfattande katalog med modeller för alla nivåer. Den här säsongen återkommer de med sin stjärnmodell, Hack 03 men med en specialutgåva för International Padel Federation. Den presenterar ett diamantformat med hög balans som ger dig maximal kraft i varje träff.

I sin tillverkning lyfter vi fram Carbontube-ramen och ytorna, det vill säga en komplett kolkonstruktion som inte bara ökar dess kraft utan också förbättrar dess motstånd. Fortsätter genom ramområdet har den Custom Weight-systemet som gör att du kan ändra balansen efter eget tycke. Slutligen och för större komfort, innehåller den Vibradrive-systemet som hjälper till genom att minska vibrationer.

Bullpadel Hack 03 för FIP, funktioner:

  • Bullpadel Hack 03 är en specialutgåva för International Padel Federation.
  • Diamantform med hög balans för stor kraft.
  • Luftkanalram som hjälper till genom att förstärka detta område för större motstånd.
  • Multi eva gummikärna för kraftfulla skott utan att ge upp kontrollen.
  • 100 % kolkonstruktion för större hållbarhet.
  • Hesacore-grepp på handtaget för bättre grepp om racket.
  • Vibradrivsystem och nervkanaler för att minska vibrationer vid varje träff.
  • Anpassad vikt i ramen som hjälper till att modifiera balansen efter eget tycke.
  • Finns inom den mest avancerade serien av Bullpadel 2023padelracket.

Vem är det till? Utan tvekan är det den perfekta racket för den avancerade eller professionella nivåspelaren som letar efter en modell för att utveckla ett spel nära nätet och attackera. Dessutom, tack vare de använda materialen, försummar den inte kontrollen för stor hanterbarhet.

Varför kommer du att gilla det? För det är en av märkets mest sålda modeller tack vare de fantastiska funktioner den erbjuder. Det blir också en specialutgåva för International Padel Federation så att du kan bära en modell med unik design i svart med gulddetaljer, du kommer att älska det!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter