Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPG-233 vit cap
  • Bullpadel BPG-233 vit cap
  • Bullpadel BPG-233 vit cap

Bullpadel BPG-233 vit cap

PVP: 174,97 kr
153,03 kr
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel BPG-233 vit | Du kan nu köpa den nya kollektionen av capar från företaget Bullpadel där du har ett brett utbud av modeller tillgängliga för att välja din favorit

Cap Bullpadel BPG-233 vit padel

Bli fullt utrustad med den nya kollektionen av ett av favoritmärkena för många spelare, Bullpadel där du kan hitta dess nya katalog med tillbehör. Inuti finns capen BPG-233, en modell som har designats i flera färger att välja mellan.

Även om dess huvudsakliga funktion är att skydda mot solen, hjälper den också till att förhindra att svett från din panna stör dina ögon så att du kan spela bekvämt. Å andra sidan är den one size fits all men tack vare remmen på baksidan kan du justera den efter eget tycke så att den stannar på plats.

Bullpadel-cap BPG-233 i vitt, egenskaper

  • Bullpadel BPG-232 har designats i en storlek.
  • Den tappar inte kvaliteten vid användning tack vare dess polyestertyg.
  • Du kan justera den efter eget tycke tack vare remmen på baksidan.
  • Det samlar inte på sig svett för att hålla dig sval hela tiden.
  • Design i vitt och finns i fler färger.
  • Ny kollektion av tillbehör för padel Bullpadel 2023.

Vem är det till? Det är en perfekt modell att spela på mycket varma dagar eftersom den, förutom att skydda dig från solen, hjälper till att förhindra att svetten framför dig hamnar i dina ögon så att du kan spela svettfritt och bekvämt under hela spelet .

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det är en högkvalitativ modell som har designats med de bästa teknologierna från märket. Du kan även kombinera den med ett stort antal plagg tack vare att den har designats helt i vitt.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i damlaget. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features År: 2023
Våra bästa produkter