cap Bullpadel BPG-232 vit
  • cap Bullpadel BPG-232 vit

cap Bullpadel BPG-232 vit

PVP: 174,97 kr
153,03 kr
-13% Bullpadel
Bullpadel BPG-232 vit cap | Låt ingenting stoppa dig på banan med den nya Bullpadel BPG-232-capen som har designats med polyestertyg, vilket ger den större motståndskraft
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Bullpadel BPG-232 vit padelcap

Var en av de första att få den nya Bullpadel-tillbehörskatalogen där du kan välja mellan ett stort antal färger och mönster. Inuti kan du hitta kollektionen av capar där BPG-232 finns, som har designats i vitt.

Denna modell har tillverkats med polyestertyg, ett material som ger större motstånd, vilket förhindrar att det tappar sin ursprungliga kvalitet. Dessutom, när den väl är på, kommer den att vara väldigt bekväm eftersom den har designats med en rem på baksidan som gör att du kan justera den efter eget tycke.

Bullpadel-cap BPG-232 i vitt, egenskaper

  • Bullpadel BPG-232 har designats i vitt
  • Tillverkad i polyester för större motståndskraft mot tvätt.
  • Den anpassar sig efter huvudet men utan att dra åt tack vare det bi-elastiska tyget.
  • Den samlar inte på sig svett så du kan spela utan gränser.
  • Du kan hitta den i fler färger att välja mellan.
  • Ny kollektion av tillbehör för padel Bullpadel 2023.

Vem är det till? Perfekt för de människor som letar efter tillbehör av hög kvalitet att spela padel med, eftersom BPG-232-capen har designats med högkvalitativa tyger för att förhindra slitage på grund av tvätt och kontinuerlig användning.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats i vitt med detaljer i blått, en kombination som kommer att vara väldigt lätt för dig att bära med dina andra sportkläder, kommer den utan tvekan att bli en av dina viktigaste saker att spela dina spel eller tävlingar med.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i damernas cuedor. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features År: 2023
Våra bästa produkter