Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Cap Bullpadel BPG-WPT2303 grå kraft
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2303 grå kraft
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2303 grå kraft

Cap Bullpadel BPG-WPT2303 grå kraft

PVP: 174,97 kr
153,03 kr
-13% Bullpadel
Bullpadel andningsmössa BPG-WPT2303 vigore grå | Skydda dig själv från solen medan du sportar utomhus med den nya BPG-WPT2303-capen, ett tillbehör som har designats med ett brett padelracket för större komfort.

Cap Bullpadel BPG-WPT2303 grå vigore padel

Bli inte varm när du spelar padel med den nya kollektionen av Bullpadel-capar där du kan välja mellan en mängd olika modeller. En av dem är BPG-WPT2305 som har designats med ett brett padelracket så att solen inte stör dina ögon medan du spelar.

Även om det är en storlek som passar alla kan du justera det efter eget tycke tack vare det elastiska bandet på baksidan som gör att du kan välja mellan en större eller mindre passform medan du har den på dig. Å andra sidan är det mycket motståndskraftigt tack vare att polyestertyg har använts i dess tillverkning.

Bullpadel-cap BPG-WPT2305 i grått, egenskaper

  • Bullpadel BPG-WPT2305 är en del av märkets kollektion för World Padel Tour
  • Bi-elastiskt tyg så att det inte blir för hårt när det väl lagts på.
  • Se till att svett från pannan inte kommer in i ögonen medan du spelar.
  • Du kan justera den efter eget tycke tack vare tejpen på baksidan.
  • Design i grått med detaljer i svart.
  • Ny kollektion av tillbehör för padel Bullpadel 2023.

Vem är det till? Perfekt för de personer som värmen inte stannar när de spelar padel eftersom det är ett tillbehör som skyddar dig från solen så att du inte bränner dig på grund av solens strålar. Det hjälper också till att förhindra att svett kommer in i dina ögon.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en oumbärlig accessoar att spela under de hetaste dagarna har den också designats i grått med företagets logotyp och tävlingens namn i svart så att du kan kombinera det med dina sportkläder.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpadel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta märkena av padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i damlaget. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features År: 2023
Våra bästa produkter