Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Cap Bullpadel BPG-WPT2303 citron
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2303 citron
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2303 citron

Cap Bullpadel BPG-WPT2303 citron

PVP: 174,97 kr
153,03 kr
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel BPG-WPT2303 citron | Låt inte värmen stoppa dig när du spelar padel med BPG-WPT2303-capen som hjälper till att förhindra att svett stör dina ögon medan du tävlar

Cap Bullpadel BPG-WPT2303 citron

Utrusta dig från topp till tå med den nya sportkollektionen från företaget Bullpadel som du nu kan hitta i vår padelbutik online. Inuti kan du hitta den nya BPG-WPT2305 capen som har designats i gult med svarta detaljer, mest slående!

För dess tillverkning har polyesterväv använts, ett material som ger den stor motståndskraft för att förhindra att den tappar färg och kvalitet vid användning. Å andra sidan har den designats med bi-elastiskt tyg som ger en mycket bra passform mot huvudet för större komfort.

Bullpadel-cap BPG-WPT2305 i gult, egenskaper

  • Bullpadel BPG-WPT2305 har designats med en justerbar rem på baksidan.
  • Brett padelracket så att solen inte stör dina ögon när du spelar.
  • Större motstånd tack vare användningen av polyestertyg.
  • Den har designats i gult med svarta detaljer.
  • Du hittar den i den nya kollektionen för World Padel Tour.
  • Ny kollektion av tillbehör för padel Bullpadel 2023.

Vem är det till? Det är ett idealiskt komplement för att skydda ditt ansikte när du spelar padel. Dessutom, tack vare sin slående design, kan du bära den med mer avslappnade kläder eller om du går till stranden för att undvika brännskador på huden när du är utomhus.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den eftersom den har designats i gult men med svarta detaljer, en mycket slående kombination som du kan kombinera med alla dina sportkläder.Det kommer utan tvekan att bli en oumbärlig att ta med på dina matcher!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpadel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta märkena av padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i damlaget. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features År: 2023
Våra bästa produkter